Virtuaaliavustaja Iiris auttaa 24/7. Asiakasneuvojat ovat mukana chatissa ma-pe klo 10-15.

asiakaspalvelu

Sähköinen asiointi OmaYTK

​​​​​​​Kaiken jäsenyyteesi liittyvän tiedon löydät parhaiten sähköisestä palvelustamme, OmaYTK:sta. Sitä kautta lähetät meille sekä viestit että päivärahahakemukset, tarkastelet maksutietoja, päivität yhteystietosi ja tarkistat jäsenmaksutiedot.


Puhelin

  • Työttömyysturva-asiat: (02) 760 7620* (ma-pe 9-14)**
  • Muut työelämäpalvelut, kuten Lakikaveri työsuhdepulmiin, vakuutukset ja jäsenedut: YTK Työelämäpalvelut asiakaspalvelu​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

*Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun/matkapuhelinmaksun, myös jonottaminen on maksullista.

**Eniten meille soitetaan kuukauden vaihtuessa ja maanantaisin. Myös aamupäivisin kello 9-10 soittajia voi olla kerralla paljon. Tavoitat meidät todennäköisesti siis nopeammin, jos soitat meille muulloin kuin kuunvaihteessa tai aamupäivällä.

Sähköposti

Päiväraha-asiat: [email protected]
Jäsenyys: [email protected]
Laskutus: [email protected]

Sähköposti on suojaamaton yhteys, joten se ei ole tietoturvallinen. Älä lähetä henkilökohtaisia tietoja kuten hakemuksia tai hakemuksen liitteitä sähköpostilla. Jäsen, käytä ensisijaisesti OmaYTK:ta viestien lähettämiseen, jotta saat vastauksen nopeammin. Jos käytät sähköpostia, liitä mukaan jäsennumerosi tai syntymäaikasi ilman henkilötunnuksen loppuosaa.

Postiosoite

YTK Työttömyyskassa
PL 100
32201 LOIMAA

Käyntiosoite

Huom! Asiakaspalvelupiste on käytössä vain ajanvarauksella. Varaa aika soittamalla (02) 760 7620 (ma-pe 9-14).

Teollisuuskatu 4
32200 LOIMAA


Y-tunnus

0870828-1


Asiaa YTK:n työelämäpalveluista tai täysjäseneduista?


Jäsenyyden päättäminen

Voit päättää jäsenyytesi YTK:ssa täyttämällä eroilmoituslomakkeen. 

Huom! Jos et aio maksaa enää vuoden 2023 jäsenmaksua, merkitse eropäiväksi 1.1.2023. Pidä kuitenkin huoli, että liityt takaisin meille tai toiseen työttömyyskassaan kuukauden kuluessa eropäivästä. Näin varmistut siitä, että työttömyysvakuutukseesi ei tule katkoja.

Jos olet maksanut jäsenmaksun koko vuodelle ja eroat kesken vuotta, ilmoita erolomakkeella tilinumerosi jäsenmaksupalautusta varten. Jos jäsenmaksustasi on jäljellä yli 10 euroa, voimme pyynnöstäsi palauttaa sen.

Työnantajat ja yhteistyökumppanit

Täältä voit lähettää työntekijääsi koskevat liitteet. Tämä palvelu on tarkoitettu vain työnantajien ja viranomaisten käyttöön.

Jäsen

Lähetä liitteet OmaYTK-palvelun kautta. Siten pystyt myöhemmin näkemään lähettämäsi liitteet OmaYTK:ssa