Virtuaaliavustaja Iiris auttaa 24/7. Asiakasneuvojat ovat mukana ma-pe klo 10-15. Älä anna chatissa henkilötietojasi. Voimme vastata vain yleisellä tasolla.

asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun tilanne

Jonotustilanne päivittyy reaaliajassa.

Puheluita jonoissa

OmaYTK

​​​​​​​Kaiken jäsenyyteesi liittyvän tiedon löydät parhaiten sähköisestä palvelustamme, OmaYTK:sta. Sitä kautta lähetät meille sekä viestit että päivärahahakemukset, tarkastelet maksutietoja, päivität yhteystietosi ja tarkistat jäsenmaksutiedot.


Puhelin

Työttömyyskassa 02 760 7620 (ma - to 9-15 ja pe 9-14)

Puhelimessa autamme ja neuvomme sinua työttömyysturvaan ja kassajäsenyyteen liittyvissä asioissa. Jos kaipaat neuvoja työsuhdeasioissa, kuten esimerkiksi työsopimuksen tekemisessä tai irtisanomistilanteissa, ole yhteydessä YTK-Yhdistykseen.
  
Puhelinpalvelumme toimii hienosti. Jos puhelimessa on suurempaa ruuhkaa, tiedotamme siitä erikseen. Puhelintiedote kertoo sen hetkisen jonon pituuden. Se ei välttämättä vastaa jonotusaikaa, joka on edessä. Lue lisää vaihtoehtoisista tavoista ottaa meihin yhteyttä.

Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun/matkapuhelinmaksun, myös jonottaminen on maksullista.

Sähköposti

Päiväraha-asiat: asiakaspalvelu@ytk.fi
Jäsenyys: jasenpalvelu@ytk.fi
Laskutus: laskutus@ytk.fi

Sähköposti on suojaamaton yhteys, joten se ei ole tietoturvallinen. Älä lähetä henkilökohtaisia tietoja kuten hakemuksia tai hakemuksen liitteitä sähköpostilla. Jäsen, käytä ensisijaisesti OmaYTK:ta viestien lähettämiseen, jotta saat vastauksen nopeammin. Jos käytät sähköpostia, liitä mukaan jäsennumerosi tai syntymäaikasi ilman henkilötunnuksen loppuosaa.

Postiosoite

Yleinen työttömyyskassa YTK
PL 100
32201 LOIMAA

Käyntiosoite

Huom! Asiakaspalvelupisteemme on toistaiseksi suljettu.

Teollisuuskatu 4
32200 LOIMAA


Y-tunnus

0870828-1


Asiaa täysjäsenen palveluista?

Täysjäsenyyden palvelut tuottaa YTK-Yhdistys


Jäsenyyden päättäminen

Voit päättää jäsenyytesi YTK:ssa täyttämällä eroilmoituslomakkeen. 

Jos olet maksanut jäsenmaksun koko vuodelle ja eroat kesken vuotta, ilmoita erolomakkeella tilinumerosi jäsenmaksupalautusta varten. Jos jäsenmaksustasi on jäljellä yli 10 euroa, voimme pyynnöstäsi palauttaa sen.

Työnantajat ja yhteistyökumppanit

Täältä voit lähettää työntekijääsi koskevat liitteet. Tämä palvelu on tarkoitettu vain työnantajien ja viranomaisten käyttöön.

Jäsen

Lähetä liitteet OmaYTK-palvelun kautta. Siten pystyt myöhemmin näkemään lähettämäsi liitteet OmaYTK:ssa