Järjestelmiämme huolletaan tiistaina 19.9. klo 17.00-19.00. Huoltotoimenpiteiden aikana OmaYTK palvelu ei ole käytössä. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Jäsenyystasot

YTK:n kassajäsenenä olet oikeutettu Yleinen työttömyyskassa YTK:n tarjoamaan lakisääteiseen ansioturvaan.
Täysjäsenenä hyödyt myös YTK-Yhdistys ry:n jäseneduista, kuten oikeudellinen työsuhdeneuvonta.

Täysjäsenyys maksaa vain 19 € enemmän vuodessa kuin kassajäsenyys. Liittyminen siis todella kannattaa!

Jäsenpalvelut tuottaa YTK-Yhdistys. Täysjäsenyys laskutetaan kalenterivuosittain.

Oikeudellinen työsuhdeneuvonta

Onko irtisanomisesi perusteltu? Vastaako irtisanomisaika työssäolovuosiasi? Täysjäsenenä saat oikeudellista työsuhdeneuvontaa Opuslex-asianajoverkoston puhelinpalvelusta normaalin puhelun hinnalla.

Apua työnhakuun

Kaipaatko valmennusta työnhakuun? Tarjoamme täysjäsenillemme apua uusien työmahdollisuuksien löytämiseen. Osallistu esimerkiksi Rekrypäivillemme tai hanki verkkovalmennusta jäsenetuhintaan.

Vakuutukset

Täysjäsenenä kuulut myös YTK-Yhdistyksen jäsenille tarkoitetun oikeusturvavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen piiriin. Muista tutustua ryhmävakuutuksen vakuutusehtoihin!

Jäsenalennukset

Hyödynnä myös yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut! Täysjäsenenä saat alennusta mm. hotelleista, polttoaineista ja virusturvasta.

Päivitä täysjäsenyyteen!

Kuulutko jo YTK:n työttömyyskassaan? Ota YTK-Yhdistyksen tarjoama täysjäsenen lisäturva ja jäsenpalvelut käyttöösi vain 19 €:lla vuodessa!

19

Kassajäsenestä
täysjäseneksi