Työttömyysturvaa ilman muuta
Työttömyysturvaa ilman muuta
Työttömyysturvaa ilman muuta
Jäsenpalvelut

YTK — ystävällinen ja asiantunteva

Yleinen Työttömyyskassa YTK:lla on kaksi tehtävää ylitse muiden:

1. Maksamme etuudet jäsenillemme joutuisasti. Se on tapamme auttaa miestä mäessä – minimoimme henkilökohtaisen taloudenpidon ongelmat, joita siirtyminen palkasta ansiosidonnaiseen päivärahaan voi aiheuttaa.

2. Palvelemme jäseniämme ystävällisesti ja asiantuntevasti työttömyysturva-asioissa. Meidän asiantuntemuksemme on aina jäsentemme käytössä, sekä näillä nettisivuilla että henkilökohtaisen palvelun muodossa esimerkiksi numerossa 02 760 7620.

 

OmaYTK

Työttömänä olevan jäsenen merkittävin palvelukanava on OmaYTK, jota kautta päivärahahakemuksen lähettäminen onnistuu vaivattomasti ja hakemus on perillä saman tien. Kun postin kulkuun ei mene aikaa, saat päivärahan nopeammin tilillesi.

Jos jään työttömäksi -osio ohjaa sinua tarvittavissa toimenpiteissä, mikäli olet jäämässä ensimmäistä kertaa työttömäksi.

Sähköiset palvelumme ovat joustava tapa hoitaa asioita kanssamme. Jos joku asia jää kuitenkin epäselväksi, voit aina kysyä suoraan. Vastaamme kysymyksiisi OmaYTK:ssa, sähköpostitse ja asiakaspalvelussa numerossa 02 760 7620.

 
Liity tästä
Laske päivärahasi
YTK:n blogi