Liity jäseneksi

Turvaa työttömyyden varalle

Jatkuva työsuhde on onni, muttei itsestäänselvyys. Liittymällä työttömyyskassaan vakuutat työtulosi siltä varalta, että jäät jonakin päivänä työttömäksi.

YTK on kaikille palkansaajille avoin, helppo ja edullinen työttömyyskassa. Mikäli joudut työttömäksi, voit hakea YTK:lta ansiosidonnaista päivärahaa.

Ansiosidonnaisen päivärahan myöntämiselle on 3 edellytystä:
1. Olet työttömyyskassan jäsen.
2. Olet ollut kassan jäsenenä laissa määritellyn vähimmäisajan.
3. Olet täyttänyt jäsenyysaikanasi työssäoloehdon.

Ansiosidonnaisen päivärahan suuruus riippuu palkastasi, mutta pienimmilläänkin se on reippaasti suurempi kuin peruspäiväraha. Arvioi ansiosidonnainen päivärahasi päivärahalaskurilla.

 

YTK on suosituin – mutta miksi?

1. YTK on Suomen suurin työttömyyskassa: meitä on jo lähes 380 000. Suuren jäsenmäärämme ansiosta kestämme myös kaudet, jolloin työttömyys on korkealla.

2. Meillä ansioturva maksaa alle 10 € kuukaudessa. Hinta on hyvin kohtuullinen johtuen siitä, että jäsenmaksuumme kuuluu ainoastaan ansiosidonnainen työttömyysturva.

3. Ystävällinen ja asiantunteva palvelumme varmistaa, että työttömäksi jäädessäsi saat avun nopeasti. Myös liittyminen on mutkatonta ja tapahtuu helposti vaikka heti. Hoidamme niin halutessasi myös aikaisemmasta työttömyyskassasta eroamisen.

4. Maksamme myös sovitellun päivärahan joutuisasti. Näin voit ottaa vastaan lyhytaikaisenkin työn ilman, että taloutesi menee ihan sekaisin.

5. Tarjoamme sinulle kattavat sähköisen asioinnin palvelut, jotta voimme käsitellä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Jos olet kokonaan työtön, käsittelemme sähköisesti saapuneen jatkohakemuksesi muutamassa päivässä. Näin postinkulku ei hidasta päivärahasi maksua.

 
Liity tästä
Laske päivärahasi
YTK:n blogi