Miten siirryn YTK:hon toisesta työttömyyskassasta?

Se käy helposti. Liity meille. Liittyessäsi valtuuta meidät hoitamaan ero edellisestä kassasta. Se on siinä!

Jos liityt YTK:hon toisesta työttömyyskassasta, toimi näin:

  1. Täytä ja lähetä sähköinen jäsenhakemus.
  2. Seuraa sähköpostiasi.

    Kun olet saanut ilmoituksen jäsenyyden hyväksymisestä:
  3. Lähetä eroilmoitus edelliseen työttömyyskassaan. YTK:n jäsenhakemusta täyttäessäsi voit halutessasi myös valtuuttaa meidät hoitamaan sen puolestasi. Tällöin sinun ei tarvitse itse huolehtia eroilmoituksesta. Kun liityt meille kuukauden kuluessa erosta, voit säilyttää edellisessä kassassa keräämäsi työssäoloehdon.
  4. Ilmoita palkanlaskijallesi, että aiemman työttömyyskassasi jäsenmaksujen perinnän voi lopettaa.

HUOM!

Voimme hoitaa puolestasi ainoastaan työttömyyskassasta eroamisen. Jos haluat luopua myös mahdollisesta ammattiliiton jäsenyydestä, sinun on ilmoitettava siitä itse ammattiliittoosi.

Monen liiton verkkopalvelusta löytyy sähköinen erolomake, jota voi tähän tarkoitukseen käyttää. Muista samassa yhteydessä ilmoittaa palkanlaskijallesi, että ammattiliiton jäsenmaksuperinnän voi lopettaa.

Oliko tästä hyötyä?

Kiitos! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkempaa palautetta. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

Kiitos palautteestasi! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkemmin, millaista tietoa olisit kaivannut. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.