YTK:n jäsenmaksut ja laskutus

Huom! Jäsenmaksulaskun maksutiedot löydät OmaYTK:sta kohdasta Jäsenmaksujen tilanne > Lisätiedot ja E-laskun tekeminen.

Yleinen työttömyyskassa YTK:n jäsenmaksu on sidottu jäsenyysaikaan. Liittymis- tai eroamisvuonna maksat vuosijäsenmaksusta siis vain sen osan, jonka olet ollut jäsenenä. Vuonna 2018 työttömyyskassan vuosijäsenmaksu eli kassajäsenyys on 100 €.

E-LASKU: YTK

Saat jäsenmaksun suoraan verkkopankkiisi tekemällä meille e-laskuvaltuutuksen. Valitse lähettäjäksi Yleinen työttömyyskassa YTK. Valtuutukseen tarvitset jäsennumerosi työttömyyskassassa.

Täysjäsenyyteen oikeuttava YTK-Yhdistys ry:n jäsenmaksu on kiinteä kalenterivuosimaksu, joka tulee suorittaa kokonaisuudessaan riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta yhdistykseen liittyy tai milloin siitä eroaa. Vuoden 2018 kalenterivuosimaksu on 18 €.

E-LASKU: YTK-YHDISTYS

Saat jäsenmaksun suoraan verkkopankkiisi tekemällä meille e-laskuvaltuutuksen. Valitse lähettäjäksi YTK-Yhdistys ry. Valtuutukseen tarvitset yhdistyksen jäsennumerosi.

Täysjäsenille toimitamme erikseen Yleinen työttömyyskassa YTK:n sekä YTK-Yhdistys ry:n jäsenmaksut.

Lataa YTK:n vuoden 2018 jäsenmaksulaskun laskupohja tästä.

Laskutus

Kun liityt, lähetämme jäsenmaksulaskun viikon kuluessa liittymisestä. Maksa jäsenmaksu laskun mukaan, niin jäsenyytesi alkaa jäsenhakemuksen saapumispäivästä.

Jos olet jo jäsen, toimitamme jäsenmaksulaskun edellisen vuoden lopussa. Laskun eräpäivä on tammikuussa. Kun maksat jäsenmaksun eräpäivään mennessä, jäsenyys pysyy voimassa katkoitta.

Tärkeitä huomioita jäsenmaksusta

  • Jäsenyytesi säilyy voimassa vain, mikäli maksat jäsenmaksun.

  • Jäsenmaksu pitää maksaa myös työttömänä ollessa, opiskellessa, äitiyslomalla, hoitovapaalla ja varusmiespalveluksen aikana. Näin turvaat jäsenyys- ja työssäoloaikojen säilymisen.

  • Jos jäsenyytesi päättyy uuden jäsenmaksukauden aikana esimerkiksi eläkkeelle jäämisen johdosta, maksa jäsenmaksu siitä huolimatta kokonaisuudessaan. Kun olet lähettänyt YTK:lle eroilmoituksen, palautamme kassajäsenmaksusta ylijäävän osan.
    ​​​​​​​HUOM! Alle 10 euron summaa ei palauteta, eikä palautettavalle jäsenmaksulle makseta viivästyskorkoa.

  • Jos olet etuuden saajana, jäsenmaksu peritään maksettavasta etuudesta jäsenmaksun eräpäivän jälkeen.

  • Käytä maksaessasi aina viitenumeroa, jotta jäsenmaksusi kohdistuu oikein.

  • Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen sen maksuvuonna. YTK ilmoittaa maksetut jäsenmaksut suoraan verottajalle.

  • Maksamaton jäsenmaksu johtaa työttömyyskassasta erottamiseen siitä lukien, josta jäsenmaksu on maksamatta.

[edit]

Oliko tästä hyötyä?

Kiitos! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkempaa palautetta. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

Kiitos palautteestasi! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkemmin, millaista tietoa olisit kaivannut. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

Ota yhteyttä