Liikkuvuusavustusta voi saada, jos olet oikeutettu ansiopäivärahaan ja vastaanotat vähintään 2 kuukautta kestävän kokoaikatyön, jossa työmatkan kesto on keskimäärin yhteensä yli 3 tuntia päivässä.

Voimme maksaa sinulle liikkuvuusavustusta myös silloin, jos olet oikeutettu ansiopäivärahaan ja vastaanotat vähintään 2 kuukautta kestävän osa-aikatyön, jossa työmatkan kesto on keskimäärin yhteensä yli 2 tuntia päivässä.

Jos työ alkaa 1.1.2018 tai sen jälkeen, voimme maksaa liikkuvuusavustusta myös työhön, jossa työaika on keskimäärin alle 18 tuntia viikossa.

Liikkuvuusavustus on tarkoitettu työn aloittamiseen työttömyyden jälkeen – siksi sitä ei voida myöntää suoraan työstä toiseen vaihtavalle.

Oliko tästä hyötyä?

Kiitos! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkempaa palautetta. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

Kiitos palautteestasi! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkemmin, millaista tietoa olisit kaivannut. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

n

Linkki kyselyyn