Mitä teen, kun työttömyys päättyy?

Hieno juttu! Toivottavasti kaikki on mennyt hyvin ja pääset nyt jatkamaan töitä uudella innolla!

Jos aloitat yli kaksi viikkoa kestävän kokoaikatyön, ansiopäivärahan maksaminen päättyy.

Jos aloitat enintään kaksi viikkoa kestävän kokoaikatyön, osa-aikatyön tai tarvittaessa kutsuttavan työn, hae soviteltua ansiopäivärahaa.  

Työttömyys päättyy yli 2 viikkoa kestävään kokoaikatyöhön

Kun työttömyys päättyy, ilmoita siitä meille viimeisessä hakemuksessasi. Voit halutessasi ilmoittaa työttömyyden päättymisestä myös TE-toimistolle. Näin sieltä ei tule sinulle turhaan yhteydenottopyyntöjä.

Työttömyys päättyy enintään 2 viikon pituiseen kokoaikatyöhön, osa-aikatyöhön tai tarvittaessa kutsuttavaan työhön

Jos työllistyt osa-aikaisesti, tarvittaessa tai enintään kaksi viikkoa kestävässä kokoaikatyössä, jatka ansiopäivärahan hakemista. Ilmoita hakemuksen päiväkohtaisessa erittelyssä tekemäsi työtunnit ja hae tulorekisteristä palkkatiedot hakemukselle.  

Jos tulorekisterissä ei näy palkkaerittelyä vaan ainoastaan yhteissumma, liitä hakemukseen palkkalaskelma, josta käy ilmi eri palkkaerät.  

Remonttimies sinisissä haalareissa hymyilee innostuneesti ja pitää kädessään sahaa - YTK

Duunit jatkuu, pystyn mihin vain!

Työttömyys päättyy muuhun syyhyn

Työttömyys voi päättyä myös esimerkiksi eläköitymiseen, vanhempainvapaaseen, opiskeluun tai varusmiespalveluun. Ilmoita olosuhteiden muutoksessa viimeisessä hakemuksessa. Silloin me huolehdimme, jos ansiopäivärahan osalta tilanteeseesi liittyy vielä jotain avoimia seikkoja.

Oliko tästä hyötyä?

Kiitos!

Kiitos!