Jotta voimme maksaa sinulle ansiopäivärahaa, tarvitsemme TE-toimistolta lausunnon, jonka mukaan maksamiselle ei ole työvoimapoliittisia esteitä.

Kun TE-toimisto on tutkinut tilanteesi, se antaa meille työvoimapoliittisen lausunnon. Lausunto tulee meille sähköisesti, joten muista kertoa TE-toimistossa, että olet YTK:n jäsen. Silloin lausunto tulee heti oikeaan paikkaan.

tiesitkö?

Joskus voit olla tyytymätön TE-toimiston antamaan lausuntoon. Jos sinulla on asiaan liittyvää lisäselvitystä, toimita se heti TE-toimistoon, jotta siellä voidaan tehdä tarvittavat korjaukset.

Lausuntoon ei välttämättä voida tehdä vaatimiasi korjauksia. Koska et voi hakea muutosta suoraan lausuntoon, hae ensin meiltä päivärahaa. Saat meiltä päätöksen, johon voit hakea muutosta. Koska päätöksemme perustuu sinulle annettuun TE-toimiston työvoimapoliittiseen lausuntoon, tutkii työttömyysturvan muutoksenhakulautakunnan päätöksen myös työvoimapoliittisen lausunnon osalta.

Oliko tästä hyötyä?

Kiitos! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkempaa palautetta. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

Kiitos palautteestasi! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkemmin, millaista tietoa olisit kaivannut. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.