Puhelinpalvelumme (avoinna ma-to klo 10-14) on ruuhkautunut. Asiakaspalvelupisteemme Loimaalla on suljettu toistaiseksi. Ota yhteyttä OmaYTK:n kautta.

Asiakaspalvelumme on suljettu 10.-13.4. Palvelemme jälleen tiistaina 14.4. Hyvää pääsiäistä!

Kuinka kauan hakemuksen käsittely kestää?

Tarkista arvioitu maksupäivä käsittelyaikalaskurillamme.

Ensimmäinen päivärahahakemus

Ensimmäisen päivärahahakemuksen käsittelyaika on aina vähän pidempi. Hakemus otetaan käsittelyyn noin kahden viikon kuluttua hakemuksen saapumisesta. Jos hakemuksesta ilmenee kaikki tarvittavat tiedot, päiväraha on tilillä kahden pankkipäivän kuluttua siitä, kun se on otettu käsittelyyn.

Jatkohakemus

Jos olet kokonaan työtön tai lomautettu, eikä jatkohakemuksessa ole mitään muutoksia edelliseen hakemukseen, on päiväraha tililläsi kahden pankkipäivän kuluttua hakemuksen saapumisesta.

Jatkohakemus, joka sisältää liitteitä tai muutoksia

Jos hakemus sisältää liitteitä tai tilanteeseesi on tullut muutoksia edellisen hakemuksen jälkeen, hakemus ei pääse maksuun automaatin kautta. Tällöin käsittelyaika on noin 1-1,5 viikkoa.

Seuraa hakemuksen käsittelyä

Hakemuksen käsittelytilannetta voit seurata OmaYTK:sta.

Arvion hakemuksen käsittelyajasta saapumispäivän perusteella voit tarkistaa laskurillamme.

Oliko tästä hyötyä?

Kiitos! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkempaa palautetta. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

Kiitos palautteestasi! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkemmin, millaista tietoa olisit kaivannut. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.