Palveluksessamme on noin 120 työttömyysturvan ammattilaista. 

Toimipisteemme sijaitsee Loimaalla, jossa hoidamme hakemusten käsittelyn ja asiakaspalvelun. Palveluidemme tuottamista tukevat toimitilahuolto, talous ja sijoitustoiminta, HR, juridiikka, viestintä ja vaikuttaminen sekä kehitys ja IT.

Kaikki työttömyyskassat ovat keskinäisen vastuun yhteisöjä. Yleinen työttömyyskassa YTK:n ylin päättävä elin on kassan kokous, joka valitsee kassan hallituksen. Kassan hallitus koostuu puheenjohtajan lisäksi viidestä jäsenestä. Hallitus valitsee keskuudestaan vuosittain varapuheenjohtajan ja nimittää hallitukselle sihteerin. Lisäksi hallitus nimittää työttömyyskassan toimitusjohtajan sekä toimitusjohtajan esityksestä muut johtoryhmän jäsenet.

Yleinen työttömyyskassa YTK:n hallitus 2018

Työttömyyskassan hallitus ohjaa ja valvoo kassan ja sen toimivan johdon toimintaa. Tätä työtä varten hallituksen jäsenillä tulee olla riittävä asiantuntemus ja osaaminen. Finanssivalvonnan kannan mukaan työttömyyskassan hallinnossa tarvitaan juridista, taloudellista, työttömyysturvan, sijoitustoiminnan, johtamisen sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan osaamista. Meidän hallituksemme edustaa näitä kaikkia kattavasti. Olemme ylpeitä hallituksestamme – heidän avullaan jäsenmäärä kasvaa, hallintokulut ovat kassakentän pienimmät, mitattu asiakastyytyväisyys on huipussaan ja meidät on valittu myös Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon!

Tuomas Helle
(puheenjohtaja, YTK:n hallituksessa vuoden 2006 alusta)
Lokakuun 2017 alusta lähtien Tuomas on toiminut GF Money -konsernin liiketoiminnan kehitysjohtajana. Sitä ennen hän toimi lähes parikymmentä vuotta Nordea-konsernin palveluksessa erilaisissa yrityspuolen tehtävissä: viimeisimpänä Helsingin yritysalueen varajohtajana, jossa hän vastasi koko Helsingin ja Espoon alueen yrittäjäasiakkuuksista. Tuomas on koulutukseltaan sekä oikeustieteen että kauppatieteiden maisteri. Hänen avainosaamisalueitaan ovat sijoitustoiminta, maksuliikenteen järjestäminen, sisäisen valvonnan järjestäminen sekä riskienhallinnan suunnittelu.

Sirkku Linna
(varapuheenjohtaja, YTK:n hallituksessa vuoden 2006 alusta)
Sirkku toimii Aalto-yliopiston kehitysjohtajana. Hän vastaa johdon tukipalveluista, mikä tarkoittaa muun muassa yliopiston kansainvälisiä kumppanuuksia, hallinnon suunnittelua, strategisen johtamisen prosesseja sekä säädösvaikuttamista. Sirkulla on pitkä kokemus yhteiskuntasuhteiden ja politiikan saralta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa valtiosihteerinä työ- ja elinkeinoministeriössä sekä pääministeri Jyrki Kataisen poliittisena erityisavustajana. Sirkku on koulutukseltaan kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri.

Artti Aurasmaa
(varsinainen jäsen, YTK:n hallituksessa vuoden 2014 lopusta)
Artti toimii laskutuksen automaatioon keskittyneen Ropo Capital Oy:n toimitusjohtajana. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta (nyk. Aalto-yliopisto). Artti on viettänyt kaksi vuotta stipendiaattina Yhdysvalloissa. Artti on intohimoinen kasvujohtaja ja paremman työelämän kehittäjä ja kuuluu YTK:n hallituksen lisäksi Euroopan Parhaaksi Työpaikaksi valitun Vincit Oyj:n hallitukseen. Hänen avainosaamisalueitaan ovat kasvujohtaminen, strateginen suunnittelu sekä teknologiaan perustuvan palveluliiketoiminnan ymmärrys.

Mikko-Pekka Hanski
(varsinainen jäsen, YTK:n hallituksessa vuoden 2018 alusta)
Mikko-Pekka on yksi digimuotoiluyhtiö Ideanin perustajista. Vuonna 2017 Capgemini osti Ideanin liiketoiminnan, ja suomalaisyritys kasvoi globaaliksi designtoimistoksi. Kansainvälisessä kasvuyrityksessä Mikko-Pekan tehtävänä on ollut uuden liiketoiminnan kehittäminen, myynti ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Mikko-Pekan osaamisalueita ovat asiakaskokemus, palvelumuotoilu ja markkinointi.

Jari Rantala
(varsinainen jäsen, YTK:n hallituksessa vuoden 2013 alusta)
Jari Rantala on toiminut Loimaan kaupunginjohtajana vuodesta 2009 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut Säkylän kunnanjohtajana ja Merikarvialla taloushallinnon tehtävissä. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri. Jarilla on yli 30 vuoden johtamiskokemus ja talousosaamista etenkin kunnallishallinnosta. Liiketoimintaosaamistaan hän on kartuttanut erilaisissa kehittämisyhtiöissä ja järjestöissä.

Toni Rannikko
(varsinainen jäsen, YTK:n hallituksessa vuoden 2014 lopusta)
​​​​​​​Tonilla on yli kymmenen vuoden kokemus vaativista esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Tällä hetkellä hän työskentelee Cargotec/Kalmar Mobile Equipment -divisioonan talousjohtajana. Aiemmin hän on ollut Nokian ja Nordean palveluksessa. Tonilla on maisterin tutkinto Turun yliopiston taloustieteen laitokselta sekä jatko-opintoja INSEAD- ja IMD-kauppakorkeakouluissa. Tonin avainosaamisalueita ovat talous, strategia, yrityskaupat sekä prosessien ja organisaatioiden tehostaminen.

Yleinen työttömyyskassa YTK:n johtoryhmä

Sanna Alamäki (toimitusjohtaja)
Antti Jokinen (talousjohtaja)
​​​​​​​Seppo Turunen (kehitysjohtaja)
Anna Mäkelä-Mäki (palvelujohtaja)

Oliko tästä hyötyä?

Kiitos! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkempaa palautetta. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

Kiitos palautteestasi! Halutessasi voit kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään tarkemmin, millaista tietoa olisit kaivannut. Palautteen avulla voimme kehittää sivustoamme entistä paremmaksi.

Linkki kyselyyn