Opiskelijoille suunnattu ​​​​​​​ ​​​​​​​
​​​​​​​Rekryklubi Helsingissä 7.2.2018

Alma-talo, Alvar Aallon katu 3c, Helsinki
(katutason aula + auditorio)

14:00 Kahvitarjoilu alkaa

14:30 Yhteinen osuus auditoriossa
Tervetuloa!
​​​​​​​Sanni Kiviniemi | YTK-Yhdistys ry

Tapahtuman yhteistyökumppanit esittäytyvät:
Alma Media, Kone, Personalhuset Staffing Group, OP, PIIK, Securitas, Studentwork
​​​​
Somen mahdollisuudet työelämässä
Joosua Visuri ja Joonas Haapasaari | Ristiote

16:00 Jakaantuminen ryhmiin (ryhmän vaihto klo 16:45)

Auditoriossa:
Somekanavat hyötykäyttöön
Miika Kuohuva | DQC

Toisen ryhmän ollessa auditoriossa, muut verkostoituvat aulatilassa, jossa voit:
tutustua yhteistyökumppaneiden tarjontaan,
otattaa itsestäsi CV-kuvan (ennakkoilmoittautuminen) ja
​​​​​​​harjoitella omaa hissipuhettasi videokopissa.

17:00 Kokoontuminen auditorioon
Opiskelijajäsenyys YTK-Yhdistyksessä
Pirjo Kaasinen | YTK-Yhdistys

Turvaa työttömyyden varalle
Petja Eklund | YTK

Kesätyönhaku käynnissä
Mika Kiiskinen | Monster

​​​​​​​Tilaisuus päättyy klo 18​​​​​​​​​​​​

Ristiote

Ristiote -kanavan personal trainerit Joosua "Jope" Visuri sekä Joonas Haapasaari kertovat tarinansa ja vinkit siitä, kuinka tubettamisesta tehdään työtä. Puheenvuorossa kerrotaan, miten itsensä tai yrityksen brändäys onnistuu videoiden avulla ja kuinka sosiaalisen median kautta noustaan esille. 

Monster

Maailman suurin ja suosituin työnhakupalvelu Monster tarjoaa päivittäin tuhansia työpaikkoja titteliin tai alaan katsomatta, niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Työpaikkoja voit selailla osoitteessa www.monster.fi. Lisäksi tarjoamme parhaat työnhakuvinkit, inspiroivimmat uratarinat ja tietoa työelämän ilmiöistä osoitteessa www.monsterklubi.fi. Monster on osa Alma Mediaa, jonka tunnetuimpia brändejä Monsterin lisäksi ovat mm. Kauppalehti, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Telkku.com.

Alma Media

DQC

Drama Queen Communications on nykyaikainen, digitaalisesti painottunut pohjoismainen viestintätoimisto, joka tuottaa mediasuhteita, sisältöstrategioita sekä sosiaalisen median sisältöä ja dataa. Tehtävämme on auttaa yrityksiä tekemään mieleenpainuva vaikutus draamalla höystettynä. Tähän käytämme apuna sisältöjä, jotka sopivat niin suuhun, silmille kuin korvillekin. DQC on osa SFB:tä, huipputason pohjoismaista luovaa mainostoimistoa, jolla on toimistot Helsingissä, Turussa ja Tukholmassa. www.dqc.fi

OP

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Personalhuset Staffing Group

Personalhuset Staffing Group on pohjoismainen henkilöstöalan asiantuntija. Me haluamme olla alamme näkyvin ja innovatiivisin toimija. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidysti mm. rekrytointipalveluita, henkilöstövuokrausta sekä konsultointia ja muutosvalmennusta. Työnhakijoille tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden päästä uralla eteenpäin ja kehittää itseään. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla. www.personalhuset.fi

Securitas

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Missiomme on suojata koteja, yrityksiä ja yhteiskuntaa. Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Tiedostamme toimintamme tärkeyden arjen turvaajina ja siksi tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuksia kouluttautumiseen, kehittymiseen ja urakehitykseen. Meille on tärkeää tarjota vakaita työpaikkoja menestyvässä yrityksessä.

Ota yhteyttä