Osaaminen + toimintaympäristö = tuotos

ETL vai SQL? Jos molempi parempi, tämä hakuilmoitus koskee sinua

Haemme pidettyyn, datamyönteiseen työyhteisöömme pääkaupunkiseudulle tai Varsinais-Suomeen tietovarastoasiantuntijaa sekä data-analyytikkoa. Analysoimme, hallinnoimme ja käsittelemme noin puolen miljoonan jäsenemme dataa. Haluamme kehittyä entistä paremmaksi ja siksi tarvitsemme mukaan juuri sinunlaisesi kokemusta ja näkemystä.

Oletko kokenut tietovarasto-/tietokanta-asiantuntija? 

Kehität ja toteutat analytiikkatiimissämme sisäistä ja ulkoista raportointia yhteistyössä liiketoimintavastaavien ja yhteistyökumppanien kanssa. Kehität ja ylläpidät tietovarastoa ja datan elinkaaren hallintaa, ja kehität tietoarkkitehtuuria osana järjestelmäkehitystämme. 

Hallitset relaatiotietokannat (esim. Oracle) ja SQL:n ja käytät sujuvasti Power BI:tä ja MS Exceliä. Dokumentoit työsi ja sen tulokset selkeästi niin, että niitä ymmärtääkseen ei tarvitse olla ICT-ekspertti.  

Vai ammattitaitoinen data-analyytikko? 

Tehtävässäsi osallistut analytiikkatiimimme operatiivisen, palveluprosessia tukevan tiedon kehittämiseen. Teet yhdessä johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa analyyseja eri toimintojen ohjauksen, kehittämisen ja päätöksenteon tueksi. Kartoitat ja analysoit toiminnan vaatimuksia ja tuot datan ja analyysien tarjoamia mahdollisuuksia esiin mm. asiakasymmärryksen kehittämisessä ja laadunvalvonnassa. Kehität YTK:n analytiikkaa ja siihen liittyviä työvälineitä ja menetelmiä.  Ymmärrät palveluliiketoiminnan prosesseja ja sinulla on kokemusta datan hyödyntämisestä ja analysoinnista liiketoiminnan tarpeisiin. Tunnet tilastolliset menetelmät ja analytiikkatyövälineet.  

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta 15.1.2021 mennessä!


Millainen YTK on työpaikkana?

YTK on tutkitusti innostava työpaikka, jossa yli 250 asiantuntijaa tähtäävät yhdessä kohti välittävintä ja sujuvinta palvelua. Lue lisää.

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle