YTK:n kesätyöntekijän maisema kotikonttorissaan. Työ tehdään pääosin etänä, joten tässä on kesämökin laituri ja maisema avutuu kimaltelevaan vesistöön.

Hae kesätöihin YTK:lle!

Haemme nyt uusia kesätyöntekjöitä iloiseen ja osaavaan joukkoomme, perehtymään ensisijaisesti etuuskäsittelyn tehtäviin.

YTK on Suomen suurin ja suosituin työttömyyskassa. Meillä on puoli miljoonaa erinomaista jäsentä eri aloilta. Tavoitteenamme on tarjota jäsenillemme välittävintä ja sujuvinta palvelua kilpailukykyiseen hintaan ja olla henkilöstöllemme innostava ja välittävä työpaikka.

Etsimme kesän ajaksi kausityöntekijöitä hakemuskäsittelyn pariin. Työtehtäviin voi tarvittaessa kuulua myös asiakasneuvontaa. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi oikeus-, yhteiskunta- tai kauppatieteiden opiskelijoille.

Juuri sinä voit olla etsimämme henkilö, jos:

  • Osaat ilmaista asiat selkeästi ja ystävällisesti asiakkaalle   
  • Olet hyvä soveltamaan, itsenäinen ratkaisujen tekijä, otat asioista aktiivisesti selvää ja kysyt rohkeasti, jos et tiedä
  • Et pelkää napata kiinni työttömyysturvan lainsäädännön koukeroista
  • Osaat käyttää tietokonetta ja pystyt ottamaan palvelu- ja käsittelyjärjestelmämme nopeasti haltuun
  • Viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi, mielellään myös ruotsiksi tai englanniksi 

Jos sinulla on tämän kaiken lisäksi vielä reipas ja positiivinen asenne, hae meille kesätöihin! Yhdessä rakennamme parasta palvelua ja innostavinta työpaikkaa. Meillä on hyvä yhteishenki, iloinen tekemisen meininki ja nykyaikaiset työvälineet. Tarjoamme tehokkaan perehdytyksen tehtävään. 

Kesätyö alkaa 29.3.2021 tai 1.5.2021 ja kestää 31.8.2021 saakka. Työ on kokoaikaista (37,5h/vko) päivätyötä. Kausityöntekijän palkka on 2252,63e/kk.

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa työ ja perehdytys käynnistyvät etänä, eli sinulla tulee olla mahdollisuus tietoturvalliseen etätyöhön (työskentelytila, nettiyhteys väh. 50MBit/s). Työtä on mahdollista tehdä koko kesä etänä. 

Hae paikkaa niin pääset täyttämään hakulomakkeen ja sen jälkeen tallentamaan hakuvideosi järjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä jää miettimään vaan laita hakemuksesi jo nyt. 

Btw

Olemme tänäkin vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa sijoituimme viime vuonna pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa sijalle 10. Autamme siis työelämän käänteissä myös vastuullisena työnantajana!

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle