Aikuinen kiinnittää lapsen kypärää.

Jäsenmaksulaskut ovat erääntyneet - älä menetä ansioturvaasi

Tammikuun alussa lähetetyt vuoden 2020 jäsenmaksulaskut ovat erääntyneet. Jos jäsenmaksusi on vielä maksamatta, tulet saamaan meiltä maksumuistutuksen sähköpostina ja/tai tekstiviestinä. Maksa erääntynyt jäsenmaksu heti, jotta et menetä ansioturvaasi!

Mitä sinun tulee tehdä välittömästi

  1. Tarkista, että olet saanut jäsenmaksulaskun. Se on lähetetty joko postitse tai e-laskuna suoraan verkkopankkiin. Jos olet OmaPostin (ent. Netposti) asiakas, lasku on saattanut ohjautua sinne. Jos et käytä OmaPostia aktiivisesti, poista kirjeiden lähettäjistä Yleinen työttömyyskassa YTK. 
  2. Jos et löydä laskua, kirjaudu OmaYTK-palveluun. Löydät sieltä viimeisimmän jäsenmaksulaskun. Kirjautuminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla, sinun ei tarvitse muistaa kirjautumistietojasi. 
  3. Maksa jäsenmaksu välittömästi!  
  4. Tarkista yhteystietojesi ajantasaisuus OmaYTK-palvelussa. Tee meille e-laskuvaltuutus, jolloin ensi vuoden jäsenmaksu lähetetään suoraan verkkopankkiisi. E-laskua varten tarvittavat tiedot löydät OmaYTK-palvelusta.  
  5. Hengähdä helpotuksesta. Olet hoitanut velvollisuutesi ja varmistanut ansioturvasi jatkuvuuden. 

Etkö aio maksaa laskuasi?

  1. Mikäli YTK:n jäsenyys ei ole sinulle enää ajankohtainen esimerkiksi eläköitymisen vuoksi, lähetä meille välittömästi eroilmoitus. Täytä eroilmoitus täällä.  
    ​​​​​​​- Kun jäsenmaksua ei ole maksettu, päätämme jäsenyytesi 1.1.2020. 
  2. Haluatko keskustella maksuajan pidentämisestä? Ota yhteyttä välittömästi jasenpalvelut@ytk.fi  
  3. YTK:n sääntöjen 4 §:n mukaan jäsen, joka ei maksa jäsenmaksua viimeistään laskun eräpäivänä, voidaan erottaa YTK:n jäsenyydestä siitä päivästä lukien, josta jäsenmaksut ovat maksamatta.  

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyyteesi liittyen, voit lähettää viestiä osoitteella jasenpalvelu@ytk.fi  


Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle