Jäsenyyden päättäminen YTK:ssa

Jos jäsenyys YTK:ssa ei ole sinulle enää ajankohtainen, lähetä meille eroilmoitus. Mainitse eroilmoituksessa jäsennumerosi ja ajankohta, jolloin haluat jäsenyytesi YTK:ssa päätettävän. Voit käyttää nettisivuiltamme löytyvää eroilmoituslomaketta tai lähettää vapaamuotoisen viestin OmaYTK-palvelun kautta.

Kun ero rekisteröidään, voimme palauttaa sinulle loppuvuoden osuuden jäsenmaksusta, jos olet jo maksanut jäsenyydestä koko vuodelta. Palauttamista varten välitä meille eroilmoituksen yhteydessä tilinumerosi. Alle 10 € osuutta emme voi palauttaa.

Älä jätä jäsenmaksua maksamatta, vaikka haluaisit päättää jäsenyytesi. Jäsenmaksun laiminlyönti johtaa erottamiseen siitä päivästä lukien, josta jäsenmaksu on maksamatta. Tämä merkitsee käytännössä sitä, että menetät siihen mennessä keräämäsi työssäoloehdon. Jos olet jo saanut ansiopäivärahaa, voi seurauksena olla myös etuuksien takaisinperintä. Jos siis haluat päättää jäsenyyden, tee eroilmoitus. Me laskemme siihen mennessä rästiin jääneet jäsenmaksut. Ne maksamalla saat pidettyä jäsenyyden voimassa haluamaasi eropäivään asti.

Kun jäät eläkkeelle, lähetä meille eroilmoitus. Ilmoita eläkkeen alkamispäivä, niin päätämme jäsenyytesi YTK:ssa siihen. Ylijääneet jäsenmaksut voidaan palauttaa, kun ilmoitat tilinumerosi.

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle