Jouluinen herkkupöytä, pipareita, leivoksia ja joulukoristeita.

Joulutervehdys YTK:lta!

Kulunut vuosi on ollut hienoa aikaa. Olemme kehittäneet toimintaamme monella tavalla, jäsenet ovat olleet tyytyväisiä, henkilökunta on ollut innostunutta ja jäsenmääräkin on kasvanut ennätysvauhtia. Hyvä vauhti varmasti jatkuu ensi vuonna ja voimme yhdessä tehdä YTK:sta vieläkin paremman!

Tämä vuosi on lähestymässä loppuaan ja katseet ovat siirtymässä tulevaan. Tulevaa vuotta suunnitellessa on tärkeää ennustaa jäsenistömme työttömyysastetta. Työttömyysaste vaikuttaa suoraan jäsenmaksun suuruuteen, koska se määrittää suurimman osan kassan menoista. Työttömyysaste on ilahduttavasti alentunut kovaa vauhtia ja jäsentemme aktiivisuus työmarkkinoilla näkyy selvästi. Sen vuoksi olemme voineet laskea jäsenmaksua ensi vuodeksi.

Olemme iloisina panneet merkille, että monet työttömät jäsenemme ovat tarttuneet myös osa-aikaisiin töihin. Teemme Loimaalla kovasti töitä sen eteen, ettei osa-aikatyön vastaanottaminen vaikuttaisi päivärahan maksamisaikatauluihin. Olemme sitä mieltä, että työttömyysturva ei koskaan saisi olla esteenä töiden vastaanottamiselle. Siksi olemmekin kuluneena vuonna erityisesti keskittyneet siihen, että osa-aikatyö ei viivästyttäisi päivärahan maksamista. Työttömyyden ja osa-aikatöiden yhdistäminen voi myös herättää paljon kysymyksiä. Neuvomme mielellämme erilaisia tilanteissa sinua, joten älä jää yksin, vaan ota meihin yhteyttä!

Vuoden aikana olemme saaneet paljon uusia jäseniä. Keskimäärin meille on tullut noin 1000 uutta liittynyttä viikossa. Toivotamme lämpimästi kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi - toivomme, että koet tehneesi erinomaisen valinnan. Moni on liittynyt YTK:n jäseneksi työkaverin tai ystävän vinkin perusteella ja olemme huomanneet, että suosittelu on edelleen voimissaan. Kiitos kaikille suosittelijoille!

Meille kaiken johtotähti on jäsenemme. Mittaamme jatkuvasti jäsentemme asiointikokemusta ja asiakastyytyväisyyttä. Palaute antaa meitä kehittymään edelleen ja antaa vinkkejä tekemään asioinnistasi vieläkin sujuvampaa. Teiltä saamamme palautteen perusteella olette kokonaisuudessaan hyvin tyytyväisiä palveluun ja suosittelette meitä mielellänne myös eteenpäin.

Hyvän tason ylläpitäminen ja kehittäminen on haastavaa, joten jatkamme työtä intohimoisesti. Uutena tulokkaana olemme saaneet mukaan chattibotti Iiriksen, joka palvelee chatissa myös meidän normaalien työaikojen ulkopuolella.

Meillä on mahtavan sitoutunut ja osaava porukka palvelemassa teitä täällä Loimaalla. Olemme ylpeitä siitä, että sijoituimme myös tänä vuonna Great Place To Work -tutkimuksessa listoille. Kun oma porukka voi hyvin ja kokee työssä ylpeyttä, välittyy se myös asiakkaille.

Ennen ensi vuoden kujeita on hyvä pysähtyä viettämään joulun aikaa. Kiitos teille kaikille hyvästä yhteistyöstä ja mukavaa joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta!

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle