Kirkas jää sulaa kevättalven auringossa - YTK

Kysely koronan vaikutuksista

Lähetämme tänään sähköpostitse kyselyn jäsenillemme. Kysymme jäsentemme arvioita koronan vaikutuksista työtilanteeseen. Käytämme kerättyä tietoa, jotta voimme paremmin ennakoida kevään hakemusmääriä koronarajoitusten kiristyessä.

Olemme viime vuoden keväästä saakka seuranneet työtilanteiden kehittymistä erilaisin kyselyin, jotta pystymme mahdollisimman nopeasti ja tarpeeksi laajasti varautumaan koronasta johtuviin äkillisiin muutoksiin. 

Maan hallitus on nyt lisännyt laajoja rajoitustoimia ja todennut poikkeusolot. Tällä on todennäköisesti vaikutusta monen töihin. Uskomme, että jäsenemme ovat parhaita arvioimaan omaa tilannettaan ja siksi haluamme jälleen kuulla jäseniemme ajatuksia siitä, miten he arvioivat sulkutilan vaikuttavan töihin.  

Epidemian aikana kysely on järjestyksessään neljäs. Olemme saaneet jokaiseen kyselyyn kymmeniä tuhansia vastaajia. Jokainen kysely on antanut arvokasta tietoa tilanteen kehittymisestä ja olemme niiden avulla pystyneet ennakoimaan esimerkiksi lisärekrytointien tarvetta.

Lähetämme kyselyn tänään iltäpäivällä ja kysely on avoinna 4.-11.3.2021. Toivomme mahdollisimman monta vastaajaa. Kiitos kaikille jo etukäteen!

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle