Sinussa on potentiaalia vaikka mihin! -YTK.

Meitä on jo yli 440 000!

Huom! Jäsenmäärä on 500 361 (päivitetty 13.4.2021).

Hurjasti onnea meille kaikille ytk:laisille! Jo lähes 30 vuotta yhtäjaksoisesti jatkunut kasvu ei laantunut tänäkään vuonna. Vuoden 2019 aikana lähes 60 000 uutta jäsentä liittyi mukaan joukkoomme. Tervetuloa niin uudet kuin jo pidempään tätä matkaa mukana kulkeneet!
Kassan 440 000. jäsen saatiin sähköiseen rekisteriin joulukuun alussa. Keskimäärin YTK:hon liittyy yli 5000 henkilöä joka kuukausi. Tänä vuonna liittyneitä on noin 57 000.

Miksi YTK kiinnostaa, toimitusjohtaja Sanna Alamäki?

- Haluan uskoa, että yksi keskeinen onnistumisen tekijä löytyy henkilökunnastamme. Meillä työskentelee kertakaikkisen huikea 140 hengen joukko, joka ottaa päivittäin sydämen asiakseen esimerkiksi työttömän jäsenemme huolet ja ongelmat. He ovat turva, jota jokainen työelämänsä käänteissä tarvitsee. Mitattu asiakastyytyväisyys ja vahva jäsenkasvu kertovat, että tämä välittäminen tuntuu ja juuri siitä syystä ihmiset pitävät meistä ja suosittelevat meitä eteenpäin. Olemme iloisia ja kiitollisia asiakkaiden meitä kohtaan osoittamasta luottamuksesta!

Minkälaisia tänä vuonna liittyneet jäsenet ovat?

- Ihan kaikenlaisia palkansaajia ympäri Suomea, naisia ja miehiä. Neljä viidestä uudesta jäsenestä tulee kassakentän ulkopuolelta, eli he eivät ole ilmoittaneet aiempaa jäsenyyttä toisessa työttömyyskassassa. He ovat pääosin nuoria aikuisia, jotka sukkuloivat työelämän käänteissä lähes luonnostaan.

Pistetäänkö juhlat pystyyn?

-  Juhlimme tätäkin etappia työn merkeissä. Työstämme parhaillaan useita projekteja, joiden avulla voimme jatkossa saada ansiopäivärahat työttömän jäsenemme tilille vielä nopeammin, vähentää byrokratiaa etuuskäsittelyssä, viestiä mahdollisimman esteettömästi eri palvelukanavissa sekä palvella entistä paremmin asiakaspalvelussa. Näitä ja kymmeniä muita projekteja saadaan vietyä jäsentemme iloksi sitä paremmin, ammattimaisemmin ja nopeammin, mitä enemmän meillä on jäseniä. Jäsenkasvu hyödyttää siis suoraan jäseniämme.”

YTK:n toimitusjohtaja Sanna Alamäki.

YTK:n toimitusjohtaja
Sanna Alamäki

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle