Jättiläispupuja Senaatintorilla

Mikään ei ole niin ihmeellistä kuin todellisuus

Mitä jos joku olisi viime vuonna tähän aikaan sanonut, että kohta hamstraamme wc-paperia kuin viimeistä päivää ja kuljemme marraskuussa maskit päällä? Tai, että kouluakin voi käydä kotoa. Olisitko uskonut? Tuskinpa. 

Meistä kukaan ei osannut arvata, mitä vuosi 2020 tuo tullessaan vielä viime vuonna tähän aikaan. Nyt olemme oppineet kantapään kautta ainakin sen, että koskaan ei voi tietää, mitä sattuu. 

YTK:ssa kävimme läpi hammastenkiristelyt ja elimme jäsentemme tuskaa monta viikkoa. Lomautukset tulivat niin nopeasti, että hakemusjonot ruuhkautuivat historiallisella tavalla. Moni joutui odottamaan rahojaan, vaikka tuplasimme henkilöstömme.  

Emme myöskään osanneet odottaa suurta joukkoa uusia jäseniä, mutta niinkin kävi, että ennätykselliset yli 80 000 ihmistä hoiti ansioturvansa tänä vuonna kuntoon liittymällä YTK:n jäseniksi. Uskomme, että moni näistä toimi juuri koronan tuoman epävarmuuden vuoksi. Työttömyyskassan jäsenmaksu on yksinkertainen ja edullinen tapa helpottaa omaa taloudellista tilannetta työttömyyden varalta. 

Koska vuosi on kuitenkin ollut pääosin omituinen ja loppuakin kohden edelleen koronan sävyttämä, halusimme loppuvuoden osalta tarjota hassuttelua harmauteen. Siksi muistutamme tänään starttaavassa kampanjassamme konkreettisesti siitä, mitä tämä vuosi meille opetti: Eihän sitä koskaan tiedä!  

Korona oli uskomaton, mutta mitäs sanotte jättiläispupuista Senaatintorilla? Tai siitä, että toimistokoirat todella lisäävät tuottavuutta? Uskoisitko? Tuskinpa ;)

Katso uusimmat filmit ja muista, että erikoisina aikoina on hyvä olla ansioturvassa YTK:ssa. 

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle