Äiti ja lapset istuvat sohvalla ja katsovat tablettia.

Näitä sisältöjä uutiskirjelukijat toivoivat lisää

Jäsenkirjeemme lukijakunta on laaja. Kirjeellämme on säännöllisesti yli 150 000 avaajaa ja näistä moni lukee kirjettä huolella. Haluamme kehittää kirjettä yhä paremmaksi ja siksi kysyimme teiltä hyvät lukijat, mitä haluatte jäsenkirjeestämme lukea.

Kyselyyn vastasi 1498 jäsenkirjeen lukijaa. Kolme aihetta nousi selkeästi esiin:

  1. 79 % vastaajista halusi tietoa työttömyysturvaan liittyvistä lakimuutoksia. Tämä on tärkeä aihe ja näitä lupaamme lisää jatkossa. Viime vuonna lähetimme kuusi jäsenkirjettä ja kolmessa oli tietoa lakimuutoksista. Viime vuonna oli tavallista vähemmän lakimuutoksia. Jälkikäteen ajatellen olisimme voineet enemmän kertoa siitä, millaisia lakimuutoksia on valmistelussa. Tänä vuonna on useita lakimuutoksia, joten kirjoitettavaa riittää.
  2. 44 % vastaajista toivoi ohjeita päivärahan hakemiseen. Näitä meillä on säännöllisesti ollut. Viime vuonna ohjeistimme ajankohtaisissa asioissa, kuten verokorteissa, maksupäivissä, eläkkeelle jäämisissä sekä myös liikkuvuusavustuksessa ja sähköisen palvelun käyttämisessä. On hyvä kuulla, että näitä pidetään tärkeinä. Selkeytämme näitä aiheita ja pidämme jatkossakin säännöllisesti esillä.
  3. 41 % vastaajista olisi kiinnostunut jäsentarinoista. Näitä meillä ei juurikaan ole ollut. Suomen 100v. juhlavuonna meillä oli kampanja, jossa toimme esiin ihmisiä työttömyyden ja työllistymisen tarinoiden takaa. Tarinat ovat vieläkin esillä. Käy siis katsomassa 100 tarinaa työttömyydestä! Meistä tämä on tärkeä aihe ja on ilo huomata, että se kiinnostaa myös laajemmin. Pohdimme tapoja tuoda tätä näkökulmaa lisää myös jäsenkirjeisiimme. Jos sinä haluaisit jakaa tarinasi, lähetä meille viesti tämän lomakkeen kautta.

Kiitos kaikille jäsenkirjeen lukijoille ja kyselyyn vastanneille! Palautteen avulla saamme varmasti tämän vuoden kirjeisiin paljon hyviä ja kiinnostavia juttuja. Kyselyn yhteydessä arvoimme myös vastaajien kesken leffalippuja. Toivotamme siis samalla mukavia leffahetkiä!

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle