Lähikuva kännykän näytöstä

OmaYTK:hon odotettuja uudistuksia

Kehitämme jatkuvasti tykättyä asiointipalveluamme. Loppuvuoden aikana saamme julkaistua monia uudistuksia.

Enemmän ajantasaista tietoa

Jos olet ilmoittanut työvoimaviranomaiselle YTK Työttömyyskassan työttömyysetuutesi maksajaksi, saamme TE-lausunnot ja työvoimaviranomaisen tekemät selvityspyynnöt reaaliajassa.

Asiakkaiden pyynnöstä voimme jatkossa näyttää kaikki TE-lausunnot  ja selvityspyynnöt suoraan hakemusten yhteydessä. Palvelu ei vielä toimi täysin aukottomasti, koska työvoimaviranomainen on parhaillaan uudistamassa lausuntoja. Siirtymänkin aikana lausunnot näkyvät OmaYTK:n arkistossa, jos ne eivät hakemuksella vielä näy.

Jatkossa lausuntotiedot siis näkyvät sinulle paremmin. Toivottavasti sitä myöden sinulle muodostuu parempi ymmärrys ansiopäivärahaoikeudesta jo hakemuksen täyttämisvaiheessa, jolloin ikäviä työvoimapoliittisiin esteisiin liittyviä yllätyksiä ei pääse syntymään.

Selkeämpi näkymä

Selkeytämme OmaYTK:ssa omien tietojen hallintaa järjestelemällä nykyisiä sisältöjä uudelleen. Uudelleen järjestelyllä saamme liikkumista OmaYTK:ssa selkeämmäksi. Teknisellä puolella mahdollistamme samalla omien tietojen joustavamman jatkokehityksen.

Kaikki nykyiset tutut sisällöt löytyvät jatkossakin OmaYTK:sta. Tiedotamme muutoksista sitä mukaan, kun niitä tulee.

Muutosturvaraha

Vuodenvaihteessa saamme maksettavaksemme muutosturvarahan, joka on kokonaan uusi etuus. Muutosturvarahalle ei ole omaa sähköistä hakemusta sähköisessä asioinnissa. OmaYTK:ssa voit kuitenkin ladata muutosturvahakemuksen ja myös lähettää sen meille tietoturvallisesti.