Nuori silmälasipäinen mies päivittää verkkoselaimensa Oodissa - YTK

OmaYTK ja verkkoselain

OmaYTK on YTK:n sähköinen asiointi, joka palvelee sinua silloin kuin sinä itse haluat. OmaYTK:ta käytetään verkkoselaimella ja siksi sinun kannattaa pitää huoli, että verkkoselaimesi on aina ajan tasalla.

Päivitä verkkoselain

OmaYTK on sähköinen palvelumme, jonka kautta voimme yhdessä hoitaa työttömyysturvaasi liittyvät asiat joustavalla ja nykyaikaisella tavalla. Haluamme, että sinun on helppo asioida kanssamme varsinkin silloin, kun elät työelämän käänteissä ja siksi kehitämme OmaYTK:ta jatkuvasti eteenpäin.

Koska kehitämme OmaYTK:ta jatkuvasti eteenpäin, asettaa se vaatimuksia myös käyttämällesi verkkoselaimelle. Parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme, että päivität verkkoselaimesi uusimpaan versioon. Maailma menee eteenpäin ja joidenkin vanhentuneiden verkkoselainten tuki on päättymässä tai päättynyt.

Vanhentuneella selaimella tai selainversiolla saatat kohdata monia yllättäviä ongelmia. Sisäänkirjautuminen ei ehkä onnistu, eivätkä kaikki OmaYTK:n toiminnallisuudet välttämättä ole käytössäsi. Myös skaalautuvuudessa ja teksteissä voi esiintyä outouksia, jos selain on päässyt vanhentumaan.

On myös mahdollista, että uusinkaan selain ei auta, jos käyttämäsi laite on hyvin vanha. Tämä on kuitenkin verrattain harvinaista, joten aloita varmistamalla se, että käytät uusinta versiota selaimestasi.

Lue lisää OmaYTK:sta.

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle