Pääsiäisen aukioloajat

Hyvää pääsiäistä kaikille! Osaltaan YTK:n hiljenee pääsiäiseksi, mutta päiväraha-asioita voit silti tarvittaessa hoitaa kanssamme. Tiukka vuosi takana, mutta nautitaan nyt hetki pääsiäisen auringosta ja kevään etenemisestä. Ensi viikolla taas täysin voimin!

Puhelinpalvelumme sulkeutuu torstaina 1.4.2021 klo 14. Vastaamme puhelimeen taas pääsiäisen jälkeen heti tiistaina 6.4. klo 10 alkaen. Myös sähköposteihin ja OmaYTK -viesteihin vastaamme jälleen pääsiäisen jälkeen.

Chatbottimme Iiris palvelee pääsiäisen aikaan ja myös OmaYTK on tavanomaiseen tapaan käytössä, joten esimerkiksi hakemuksia ja liitteitä voit normaalisti lähettää.

Pääsiäinen ei vaikuta automaattikäsittelymme, joten jos hakemuksessasi ei ole muutoksia ja kaikki on muutenkin kunnossa, saamme asiat kuntoon myös pääsiäisen aikana. Välttämättömien pankkipäivien vuoksi päivärahat näkyvät tililläsi kuitenkin vasta pääsiaisen jälkeen.

Teemme jonkin verran myös ylitöitä, joten hakemusten käsittely jatkuu pääsiäisenäkin, vaikka ei ihan täydellä vahvuudella. Huhtikuulle odotamme jonkin verran ruuhkaa ja olemme valmistautuneet siihen, että olemme taas täydessä vauhdissa heti pääsiäisen jälkeen.

Hyvää pääsiäistä! 

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle