Nainen esittelee padilta uusia nettisivuja - YTK

Päivitämme sivuston ulkoasua

Päivitämme tänään iltapäivällä nettisivujemme ulkoasua. Toiminnot ja rakenne pysyvät entisellään. Käytettävyys kuitenkin paranee, kun värimaailma ja kirjasintyylit päivitetään vastaamaan käyttöä.

Sopivasti kesän kynnyksellä saa YTK uutta väriä pintaan. Ajatus on, että ytklaisen kelpaa turvallisesti tallustella vihreällä nurmikolla ja ponnistaa siitä kohti sinistä taivasta!

Värimaailman selkeyttäminen tulee näkymään sivuillamme 18.5. iltapäivästä alkaen. Uutiskirjeisiin ja someen muutokset tulevat lähiaikoina. Myös OmaYTK freesataan myöhemmin. Kassan mainonnan osalta oletkin jo ehkä bongannut uutta ilmettä, mutta nyt se tulee osaksi asiointia kanssamme. 

Muutokset ulkoasuun ovat monen tekijän summa. Vahvistamme muutoksilla YTK:n perusilmettä ja teemme sisällöistämme entistä saavutettavampia, kun otamme paremmin huomioon kaikki käyttäjät. Esimerkiksi uusi selkeämpi kirjasin tekee tekstistä helpommin luettavan. 

Vanhasta tutusta ja rakkaasta on tietysti aina hankala luopua, mutta me olemme muutoksiin tyytyväisiä ja toivomme, että muutokset miellyttävät myös sinua.

Lue blogista markkinointipäällikkömme mietteitä uudistuksesta.

Mielellämme kuulemme ajatuksiasi  ja kirjaamme havaintosi ilmeuudistuksesta. Voit jättää palautetta täällä.