YTK:n uusi päälakimies Paula Virri.

Paula Virri YTK:n päälakimieheksi

Yleinen työttömyyskassa YTK:n päälakimieheksi on nimitetty 1.4.2019 alkaen VT, eMBA Paula Virri, 51.

Virri siirtyy YTK:lle Turun kauppakamarista, jossa hän on toiminut vuodesta 2000 lakiasioista vastaavana johtajana. Lisäksi hän on hoitanut edunvalvontaan ja vaikuttamiseen liittyviä tehtäviä. Virrillä on monipuolinen kokemus työelämän lainsäädännöstä, erityisesti työsuhdeasioista. Ennen kauppakamaria hän toimi pitkään asianajajana. Virri on toiminut myös YTK:n hallituksen varajäsenenä vuosina 2009-2016.

Turun kauppakamari on Pohjoismaiden suurimpia kauppamamareita ja merkittävä vaikuttaja alueen työ- ja yrityselämän muutoksissa ja kehityshankkeiden edistäjänä.

”Kauppakamari on työ- ja yrityselämän muutosten keskiössä. Paulan kauppakamari- ja juridiikan kokemus on erinomainen tausta YTK:n päälakimiehen tehtävään. Myös edunvalvonnan kokemuksesta on hyötyä, kun työttömyysturvalainsäädännön muutoshankkeita viedään eteenpäin. Toivotan Paulan meille lämpimästi tervetulleeksi”, toteaa YTK:n toimitusjohtaja Sanna Alamäki.

”YTK on kehittämismyönteinen, eteenpäin katsova ja voimakkaasti kasvava organisaatio, ja haluan olla mukana tekemässä Suomen parasta asiakaspalvelua sen jäsenille. Tämä on minulle myös hieno mahdollisuus kehittyä ammatillisesti”, sanoo Paula Virri.

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle