Asiakasnevuoja työssään

Rekry: Hae palveluasiantuntijaksi YTKlle

Talar du flytande svenska? Tror du att kundtjänstarbete är din grej? Haluatko päästä mukaan tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua sekä puhelimitse että kirjallisesti chatin ja muiden järjestelmien välityksellä niin suomen- kuin ruotsinkielellä?

Etsimme YTK Työttömyyskassan asiakasneuvontaan paineensietokykyisiä palveluasiantuntijoita, jotka motivoituvat merkityksellisestä työstä ja parhaan asiakaskokemuksen tarjoamisesta joka päivä.  

Toivomme, että  

  • osaat ilmaista asiat selkeästi ja ystävällisesti asiakkaalle    
  • olet hyvä soveltamaan, itsenäinen ratkaisujen tekijä, otat asioista aktiivisesti selvää ja kysyt rohkeasti, jos et tiedä. 
  • olet valmis omaksumaan nopeasti työttömyysturvaan liittyvää lainsäädäntöä ja ohjeita.  
  • sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja pystyt ottamaan palvelu- ja käsittelyjärjestelmämme nopeasti haltuun  
  • sinulla on työkokemusta puhelinasiakaspalvelusta ja osaat hoitaa niin rutiininomaiset kuin haastavatkin tilanteet ammattitaidolla 
  • olet käyttänyt suomea ja ruotsia asiakaspalvelutyössä, muusta kielitaidosta etua 
  • taustakoulutuksesi voi olla esim. tradenomi, tai olet mahdollisesti korkeakouluopintojen (oikeus-, kauppa- tai yhteiskuntatiede) loppuvaiheessa 

Jos sinulla on vielä positiivinen asenne, hae töihin meille! Yhdessä luomme parasta asiakaskokemusta ja innostavinta työpaikkaa. Meillä on hyvä yhteishenki, mukava tekemisen meininki, nykyaikaiset työtilat ja työvälineet. 

Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen (37,5h/vko) ja se alkaa 2.5.2023. Alkupalkka tehtävässä on aiemmasta kokemuksesta riippuen n. 2435-2740e/kk. Lisäksi tarjoamme henkilöstöetuina muun muassa lounasedun ja virikekortin. Meillä on myös käytössäsi laaja työterveyshuolto.  

Toimipaikkasi on Loimaa tai Turku. Työskentelemme hybridinä eli perehdytysjakson jälkeen voit halutessasi tehdä osittain myös etätyötä. Toivomme kuitenkin, että työyhteisö ja viihtyisät toimitilamme tuovat sinut mielellään toimistollekin! 

Työtehtävän luonteen vuoksi tehtävään valitulta tullaan tarkistamaan luottotiedot ja niiden tulee olla puhtaat.  

Klikkaa Hae paikkaa niin pääset täyttämään hakulomakkeen ja vastaamaan videokysymykseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä jää miettimään vaan laita hakemuksesi jo nyt. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Sanna Lassila ([email protected]).

Haku on avoinna 19.3.2023 saakka!