Iloinen työttömyysturvaneuvoja pitää kädessään puhelinta - YTK

Työttömyysturvaneuvojat chatissä tulevana viikonloppuna - Vältä arkipäivien ruuhkahuiput

Ensi viikonloppuna on chatissä tarjolla vahvistettua neuvontaa työttömyysturva-asioissa. Käytä hyödyksi ja vältä arkipäivien ruuhkahuiput!

Chatbottimme Iiris hoitaa työttömyysturvaneuvontaa kellon ja viikon ympäri. Chatissä on arkisin myös työttömyysturvaneuvojia vastaamassa kysymyksiin, joissa Iiriksen osaaminen ei vielä riitä.

Nyt kokeilemme ensimmäistä kertaa tuoda työttömyysturvaneuvojat linjoille myös viikonloppuna. Ensi lauantaina ja sunnuntaina (6.-7.3.2021) klo 8-14 tarjolla on siis vahvistettua neuvontaa työttömyysturva-asioissa. Käytä hyödyksi ja vältä arkipäivien ruuhkahuiput!

Sinua varten

Työttömyysturvassa on kyse sinun toimeentulosta. Samalla työttömyysturva on monimutkaista ja hakemiseen liittyy erilaisia käytännön kysymyksiä. Siksi asiaan liittyy monesti huolta ja stressiä.

Meidän mielestämme sinun ei koskaan pitäisi joutua jäämään yksin näiden tunteiden kanssa. Haluamme olla tukenasi ja hälventää huoliasi. Parhaiten tämä onnistuu henkilökohtaisella asiakaspalvelulla. Siksi teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että asiakaspalvelumme olisi joustavasti ja nopeasti saatavilla juuri silloin, kun sinä sitä tarvitset.

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle