YTK on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista - kuvituskuva

YTK on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

YTK sai hienon tunnustuksen: olemme tänäkin vuonna yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Pitkäaikainen sitoutuminen henkilöstön hyvinvointiin näkyy tuloksissa.

Saimme vuoden lopuksi hienon tunnustuksen: YTK on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista vuonna 2021. Tämä selviää Eezy Flown PeoplePower -tutkimuksesta, jossa YTK menestyi hyvin myös viime vuonna

Tutkimuksen mukaan suuri vahvuutemme on huolehtiminen henkilöstön työhyvinvoinnista. Erityisen korkealla on myös YTK:n suosittelu työnantajana ja kokemus siitä, että meillä henkilöstöä kuullaan päätöksenteossa. Myös me-henki ja toinen toistemme auttaminen on kehittynyt, vaikka olemmekin edelleen tehneet työtä poikkeusoloissa ja esimerkiksi laajasti etänä. 

”Meillä on korona-aikana ollut poikkeuksellisen suuri työkuorma, kun jäsenemme ovat olleet avun ja palvelun tarpeessa. Olemme rekrytoineet paljon uutta väkeä ja muokanneet työtapojamme, jotta palvelu on saatu sujumaan mahdollisimman joutuisasti. Tämä on vaatinut paljon koko henkilöstöltämme ja olemmekin todella iloisia, että fiilis on onnistunut säilymään näin positiivisena”, kertoo YTK:n henkilöstöpäällikkö Anne Pihlava.  

Kriittinen palaute on tärkeä kirittäjä

YTK:lle on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin ja asiakkaat saavat jatkuvasti laadukasta palvelua. Näiden yhdistämiseksi tehdään jatkuvaa kehitystyötä.  

“Arvostamme sitä, että saamme kyselyssä myös kriittistä palautetta ja kehitysehdotuksia. Aina voidaan ja pitääkin parantaa. Käymme jokaisessa tiimissä tulokset läpi ja keskustelemme niistä. Yhteisen ideoinnin pohjalta saadaan suoraan ajatuksia ja konkreettisia ideoita toiminnan kehittämiseen”, Anne Pihlava jatkaa.  

Suomen innostavimmat työpaikat listataan vuosittain. Tunnustuksen saaneet yhteisöt panostavat tutkitusti hyvinvoivaan liiketoimintaan – oman organisaationsa kehittämiseen, henkilöstön hyvinvointiin, toimintakulttuuriin sekä yhteistyöhön. Lue lisää: innostavimmat.fi