WWF Green Office -logo ja kuva puussa kiipeilevästä Pandasta - YTK

YTK on WWF Green Office

Yleinen työttömyyskassa YTK on läpäissyt tarkastuksen ja olemme saaneet WWF Green Office -sertifikaatin, joka on todistus YTK:n ympäristövastuusta. Matka on kuitenkin vasta alussa. Tämän vuoden aikana keskitymme energia-asioihin ja kannustamme työntekijöitämme sekä jäseniämme tekemään valintoja puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Käyttäydymme fiksusti

WWF Green Office on työkalu systemaattiseen ja tuloksekkaaseen ympäristöjohtamiseen. Sen avulla olemme viime vuoden aikana rakentaneet YTK:lle ympäristöjärjestelmän, jonka avulla pienennämme YTK:n hiilijalanjälkeä ja käytämme työssämme luonnonvaroja viisaasti.

YTK:n ympäristöjärjestelmä on valmis ja toimipisteemme Turussa ja Loimaalla on tarkastettu. Olemme nyt saaneet tästä työstä WWF Green Office -sertifikaatin. Sertifikaatti on tunnustus siitä, että ympäristöjärjestelmämme toiminta vastaa ulkoisesti asetettuja kriteerejä ja olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen

Viime vuoden aikana rakensimme ympäristöjärjestelmän. Yhtenä näkyvimpänä toimenpiteenä talossa uudistimme jätehuoltosopimuksemme ja järjestimme jätteiden lajittelun ja kierrätyksen. Kartoitimme myös hankinnat ja ohjasimme niitä ympäristöystävällisempään suuntaan. Valaistuksemme ja ilmanvaihtomme säätyvät automaattisesti erilaisin anturein ja olemme sitoutuneet ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Työ jatkuu

Toimintamme suurin ympäristövaikutus tulee toimitilojemme ja sähköisten palvelujemme käyttämästä energiasta. Vuoden 2021 aikana keskitymme erityisesti energia-asioiden kehittämiseen. Lisäksi aiomme innostaa työntekijöitämme ja jäseniämme tekemään valintoja puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Lue lisää

  1. Käy lukemassa blogistamme, mitä ajattelemme tästä kaikesta. Miksi me haluamme organisaationa, työpaikkana, yhteisönä ja kohtaamispaikkana toimia vastuullisesti ympäristöasiat huomioiden.
  2. Käy WWF:n sivuilla tsekkaamassa lisää Green Officesta.