YTK on henkilöstönsä mielestä innostava työpaikka!

YTK on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista!

Hyviä uutisia! Olemme saaneet erinomaiset tulokset tämän vuoden Corporate Spirit -henkilöstötutkimuksessa. YTK on sitä myöden yksi Suomen innostavimmista työpaikoista!

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että olemme panostaneet toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä työpaikan kehittämisessä. Ilolla voi todeta, että työntekijämme ovat innostuneita, motivoituneita ja omistautuneita työskentelemään niin, että työpaikkamme on paras paikka.

Millainen on innostava työpaikka?

Innostus tekee elämästä mielenkiintoisempaa, hauskempaa ja luovampaa. Se tukee hyvinvointia ja jaksamista. Innostus synnyttää innovaatioita ja tuottaa tulosta. Innostava työpaikka on tulevaisuuden arvonluoja ja inhimillisen pääoman tärkein aines. Innostavassa työpaikassa ihmiset haluavat tehdä parhaansa.

Innostavan työpaikan hyödyt

  • Organisaation henkilöstölle tunnustus kertoo siitä, että organisaatio on onnistunut toimintansa kehittämisessä yhdessä henkilöstönsä kanssa.
  • Asiakkaille ja muille sidosryhmille tunnustus luo kuvaa hyvämaineisesta ja vastuuntuntoisesta organisaatiosta.
  • Uusille työnhakijoille organisaation henkilöstön kokema positiivinen työnantajakuva on vaikuttava viesti innostavasta ja tavoiteltavasta työpaikasta.

Lisää Suomen innostavimmista työpaikoista voitte lukea täältä.

Kiitos henkilöstöllemme hienosta saavutuksesta, innostuneisuudesta ja halusta olla mukana rakentamassa menestystarinaamme!

INNOSTUTAAN, VAIKUTETAAN JA MENESTYTÄÄN YHDESSÄ!

Näistä puhutaan

Takaisin Pulssin etusivulle