Nainen rauhallisessa mielentilassa nojatuolilla

YTK-Yhdistyksen jäsenpalvelut laajenivat merkittävästi: Juristi auttaa nyt henkilökohtaisesti

Mitä jos työelämässä tulee vastaan tilanne, johon pitäisi saada juristin näkemystä ja tukea?
YTK-Yhdistyksen jäsenille apu on nyt lähellä. YTK-Yhdistys lanseerasi vuoden alussa Lakikaveri-palvelun, joka pitää sisällään myös henkilökohtaisen juristin selvityspalvelun. Yhdistyksen jäsenmaksuun sisältyvä palvelu voi olla tuhansienkin eurojen arvoinen.

Mikäli kuulut Yleinen työttömyyskassa YTK:n jäsenille tarkoitettuun YTK-Yhdistykseen, sait vuoden 2022 alussa käyttöösi Lakikaveri-palvelun tarjoaman laajan oikeudellisen tuen ja turvan.
Mikäli et vielä ole YTK-Yhdistyksen jäsen, voit liittyä täältä. Mitä nopeammin liityt, sitä aiemmin saat käyttöösi Lakikaverin kaikki palvelut.

Lakikaveri pitää sisällään jo aiemmin YTK-Yhdistyksen jäsenille kuuluneet oikeudellisen puhelinneuvonnan, laajan työsuhdetietopankin ja chatbotin sekä oikeusturvavakuutuksen. Nyt kokonaisuus täydentyi henkilökohtaisella juristin selvityspalvelulla.

Käytännössä uusi palvelu tarkoittaa, että juristi voi ottaa YTK-Yhdistyksen jäsenen työ- tai virkasuhdeasian – kuten maksamatta jääneet palkat tai työsuhteen päättämiseen liittyvät epäselvyydet – työpöydälleen: hän selvittää, onko toimittu väärin ja tilanteen mukaan vie asiaa eteenpäin.

Kuuluuko Lakikaveri-palvelu minulle? Miten sen saa?

YTK:n kassajäsenenä et ole automaattisesti YTK-Yhdistyksen jäsen, mutta jokainen Suomessa asuva ja palkkatyötä tekevä YTK:n kassajäsen voi liittyä YTK-Yhdistykseen. Jos et ole varma, kuulutko vielä YTK-Yhdistykseen, voit tarkistaa tilanteen OmaYTK:n Täysjäsenen edut -sivulta ja halutessasi voit liittyä yhdistykseen täältä.

Lakikaveri sisältyy YTK-Yhdistyksen jäsenmaksuun, joka on tänä vuonna 22 euroa. Hintaan sisältyy myös kaikki muut YTK-Yhdistyksen palvelut, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutus, runsaasti verkkokoulutuksia sekä paljon muita jäsenetuja.

Lakikaveriin kuuluvassa selvityspalvelussa juristi voi ottaa työn alle tapauksia, jonka tapahtuessa YTK-Yhdistyksen jäsenyys on ollut voimassa vähintään 6 kk.

Mies katsoo läppäriä ja tyttö nojaa miehen selkään.

Lakikaveri auttaa YTK-Yhdistyksen jäseniä työsuhdepulmissa.