YTK:ssa on jo puoli miljoonaa jäsentä - YTK

Hiphip hurraa! Meitä on jo 500 000!

Tänään juhlimme sitä, että meitä on nyt 500 000! Se on valtava, huikea joukko, lähes joka neljäs palkansaaja siis. Suuruus mahdollistaa sen, mikä on meille tärkeintä: erinomaisen ansioturvapalvelun tarjoamisen jokaiselle jäsenellemme. Onnea siis meille kaikille, jotka olemme osa YTK:ta. Kiitos jokaiselle, joka on halunnut turvata ansionsa kauttamme ja kaikille teille, jotka olette kertoneet meistä eteenpäin.

Teemme paljon työtä sen vuoksi, että mahdollisimman moni kokisi YTK:n hyväksi valinnaksi ja liittyisi mukaan. Kehitämme esimerkiksi OmaYTK:ta, jossa päiväraha-asiat voi hoitaa sujuvasti. Päivitämme jatkuvasti ja parannamme nettisivustoamme, jossa on yli miljoona käyntiä kuukausittain. Koulutamme itseämme ja teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi osaavaa, ystävällistä ja mahdollisimman hyvin saatavilla. Teemme paljon työtä sen eteen, että pystymme kiireisinäkin aikoina saamaan rahat tileille niin nopeasti kuin mahdollista. Vaikutamme myös siihen, että mahdolliset toiveet ansioturvan kehittämisestä tavoittavat päättäjät. Markkinoimme ja viestimme olemassaolostamme, jotta moni tietäisi mitä etua on kassaan kuulumisesta ja miten juuri me YTK:ssa ansioturvapalvelua tarjoamme.

Juhat ja Minnat Hangosta Utsjoelle

Olemme olleet olemassa lähes 30 vuotta ja jokaisena niistä olemme saaneet lisää jäseniä joukkoomme. Vielä on mukana niitäkin, jotka olivat aivan ensimmäisten joukossa liittymässä. Olisi upeaa kuulla teidän työelämänne käänteistä – laita vaikka meiliä, jos haluat jakaa muistojasi! Mukana on siis monen ikäisiä ihmisiä, mutta aivan viime vuosina jäsenmäärämme on jatkuvasti nuorentunut, tänäkin vuonna liittyneistä suuri osa on alle 30-vuotiaita.

Meitä on jokaisessa kunnassa ja kaupungissa, varmasti jokainen ammattinimikekin löytyy jäsenistöstämme. Yleisimmin esiintyvä jäsenen nimi on Juha, koska miehiä on hieman enemmän. Minnoja on myös paljon.

Tänään olemme juhlatuulella, vaikka juhlia emme nyt yhdessä voikaan. Pienet muistamiset saamme toivottavasti lähetettyä niille, jotka ovat lähinnä historiallista 500 000 jäsenhakemuksen hetkeä. Koemme lämmintä iloa jokaisesta, jonka kanssa saamme tätä matkaa tehdä.

Kohti seuraavaa sataatuhatta!

Ilona Kangas

Ilona Kangas, viestintä- ja asiakkuusjohtaja

Ilona Kangas johtaa YTK:n markkinointia, viestintää ja asiakkuustyötä. Ei ihme, että hän analysoi päivät pitkät ja väliin blogissakin sitä, mitä asiakkaillemme kuuluu ja miten voisimme entisestään auttaa teitä onnistumaan työelämän käänteissä.

Käsittelemme tässä blogissa työttömyysturvan ja työelämän ilmiöitä. Kirjoituksilla osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja pohdimme ajankohtaisia tapahtumia. Blogi ei ole neuvontaa. Neuvontaa työttömyysturva-asioissa saat asiakaspalvelustamme sekä ohjeet ja tuki -osiosta.