Kuusi henkilöä pitävät toisiaan kädestä kiinni ja kävelevät auringonlaskun kultaamalla vihreällä niityllä - YTK

YTK kasvaa Loimaalla

Viime vuonna saimme lähes 60 000 uutta jäsentä. Jäsenmäärä kasvoi lähelle 440 000 ja vuoden vaihteen jälkeen meni siitä yli. Parin vuoden sisään YTK:n jäsenmäärä ylittää puolen miljoonan rajapyykin. YTK:n jäsenet suosittelevat YTK:ta eteenpäin. Positiivinen kehä kasvattaa kassaa jäsenten eduksi.

Kohtaamiset vahvistavat tunnetta

Olemme iloisia työttömyyskassamme kasvusta. Kasvu on suoraan jäseniemme ansiota ja olemme siten samalla myös kiitollisia.

Kysyttäessä jäsenet kertovat, että YTK:n helppokäyttöisyys, hyvä maine ja suosittelut ovat vaikuttaneet päätökseen hankkia YTK:lta ansioturvavakuutus työttömyyden varalle. Hyvä veto jatkuu, kun jäsenemme asioivat meillä. Mitattu asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Siltä pohjalta asiakkaidemme on helppo suositella meitä ystävilleen ja sukulaisilleen.

Erityisesti meillä asioineet ovat arvostaneet sitä tunnetta ja empatiaa, minkä he ovat meillä kohdanneet. Täytyy sanoa, että on ihanaa, kun tämä huomataan. Meidän työmme on pitää huolta jäsentemme toimeentulosta työelämän käännekohdissa. Työn tärkeydestä kumpuaa vahva merkityksellisyyden tunne, joka välittyy asiakkaille tuhansissa kohtaamisissa. YTK:n työntekijöiden ja YTK:n jäsenten pyörittämä myönteinen kehä vain vahvistuu päivä päivältä.

Petja Eklund katsoo veikeästi kameraan - YTK

Petja Eklund, erityisasiantuntija

Petja Eklund tuottaa YTK:lla asiaa ja analyysejä. Eklund jaksaa aina puolustaa ihmistä ja avointa yhteiskuntaa. Normit ja instituutiot ovat kansalaisia varten, eivät koskaan toisin päin.

Käsittelemme tässä blogissa työttömyysturvan ja työelämän ilmiöitä. Kirjoituksilla osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja pohdimme ajankohtaisia tapahtumia. Blogi ei ole neuvontaa. Neuvontaa työttömyysturva-asioissa saat asiakaspalvelustamme sekä ohjeet ja tuki -osiosta.