YTK:n Jäsenpulssi – Mitä sinulle ja kassakavereillesi kuuluu?

Mittaamme jäsentemme pulssia säännöllisesti. Haluamme tietää, miten sinulla menee, mikä mietityttää ja miten olemme onnistuneet palvelemaan sinua. Kyselyt ovat osa asiakaspalveluamme, huolenpitoa ja välittämistä. Vastausten avulla pystymme ennakoimaan tarpeita ja kehittämään toimintaamme.

Kokoamme tälle sivulle Jäsenpulssin tuloksia – seuraa sykettä!


Miltä loppuvuoden työtilanne näyttää jäsenillemme?

Elokuun lopulla mittasimme jälleen Jäsenpulssi-kyselyllä jäsentemme työ- ja taloustilannetta, tunnelmia ja arvioita tulevaisuudesta. Lisäksi kysyimme näkemyksiä koronatilanteen kehittymisestä, kesällä virinneestä yleisestä ansioturvakeskustelusta sekä palautetta toiminnastamme. Kyselykierros toteutettiin 14.–21.8.2020 ja saimme reippaasti yli 8000 vastausta, kiitos niistä! Tulokset kertovat, että monella epävarma työllisyystilanne jatkuu syksylläkin. Epätietoisuus töistä vaikuttaa myös monen tulevaisuuden suunnitelmiin, sillä yhä useampi kertoo pohtineensa uutta työtä, alaa tai opiskelua. Viriääkö muutostilanteesta jo uusia alkuja?

Koronan vaikutus jäsenten tulevaisuudensuunnitelmiin, 46 % pohtinut uutta - YTK Jäsenpulssin tuloksia 8/2020

Jäsenpulssi toukokuussa 2020

Ensimmäinen YTK:n jäsenistön tilannetta mittaava jäsenpulssikysely toteutettiin toukokuussa 2020, kun koronapandemian ensimmäinen aalto jylläsi. Saimme kyselyyn huikeat yli 21 000 vastausta! Tuloksista selvisi, että korona koetteli erityisesti tiettyjä aloja ja ryhmiä. Jäsenten vastauksissa paistoi ymmärrettävästi huoli ja epävarmuus, mutta nähtävissä oli myös toivon pilkahduksia uusista mahdollisuuksista.