YTK on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

  YTK sai helmikuussa 2020 upean tunnustuksen: olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. ”Suomen innostavimmat työpaikat” -tunnustus viestii, että panostamme toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla toistemme näkemyksiä. Olemme innostuneita, motivoituneita ja omistautuneita työskentelemään yhteisten päämäärien ja YTK:n jäsenmäärän kasvattamisen puolesta. #innostavimmat  Kiinnostaako työ YTK:lla? Katso avoimet paikat!

  Juuri nyt meillä ei ole avoinna mitään tiettyä tehtävää, mutta otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi!

  Avoin työhakemus
  Lähetä meille avoin hakemus ja kerro siinä, miksi haluat tulla juuri meille töihin ja millaista osaamista sinä meille toisit.

  Täällä YTKssa me välitämme jokaisesta jäsenestämme ja myös toisistamme. Nalle halaa naista.

  Pari faktaa ytklaisista

  • Meitä on noin 250 ja meidän tehtävämme on huolehtia jäsentemme työttömyysvakuutuksesta. Haluamme tehdä sen paremmin kuin kukaan muu ja vielä siten, että asiakkaalle jää palvelusta aina hyvä kokemus.
  • Työskentelemme Loimaalla, Turussa ja pääkaupunkiseudulla, ja etätyö onnistuu tilapäisesti vaikka Kuopiosta tai Haukiputaalta. Pandemian aikana olemmekin nähneet kuvia upeista kotitoimistoista ja etätyöpisteistä ympäri Suomen. Toivomme kuitenkin kovasti, että näemme toisemme pian toimistoillakin, sillä arvostamme aitoja kohtaamisia.
  • Meillä on töissä äiti ja tytär, mies ja vaimo, useita parhaita ystäviä, äiti ja sen lapsen kummitäti sekä lähes 30 vuotta meillä työskennelleitä.
  • Melkein puolella on koiria.
  • Teemme työpaikalla työn lisäksi palapelejä, käytämme villasukkia, käymme hieronnassa, tykyilemme ja kokoonnumme kahveille.
  • Meidän mielestä parasta YTK:lla on työkaverit!
  • Meillä koulutetaan ja kouluttaudutaan aktiivisesti. Jokainen meistä hoitaa oman osansa ja samalla meillä kaikilla on mahdollisuus kehittymiseen ja pitkälle vievään urapolkuun. Vaihtelua ja uutta sisältöä työhön saamme osallistumalla erilaisiin projekteihin ja työryhmiin.
  • Iso osa meistä työskentelee suoraan asiakkaiden kanssa. Palvelu- ja jäsenneuvojat ja etuuskäsittelijät huolehtivat siitä, että asiat saadaan ratkaistua nopeasti ja oikein neuvoin. Tämän lisäksi meillä on työntekijöitä, jotka ovat keskittyneet takaisinperintään tai muutoksenhakuasioihin. Toiminnan pyörittämisen tukena työskentelee esimiehiä ja valmennukseen erikoistuneita henkilöitä. Heidän tehtävänään on huolehtia työnjaosta ja osaamisen kehittämisestä.
  • Koko organisaation tukena ovat hallinnossa työskentelevät henkilöt, jotka ovat erikoistuneet hallintoon, talouteen, juridiikkaan, vastuullisuuteen, viestintään ja markkinointiin, henkilöstöasioihin, ICT-kehitykseen ja toimitilahuoltoon. Me olemme kaikki yhdessä vastuussa siitä, että YTK on Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa onnistuvat yli odotusten.
  • Me koemme työmme merkitykselliseksi. Omalla panoksellamme voimme vaikuttaa suoraan YTK:n suuntaan ja siihen, että asiakkaamme saavat välittävintä ja sujuvinta palvelua.

  YTK on vastuullisimpien kesätyöpaikkojen top 10:ssa

  Oikotien Vastuullinen kesätyö-logo.

  Koronavuosi 2020 tullaan muistamaan meillä paitsi hakemusten, myös rekrytointien määrästä. Poikkeuksellisena aikana palkkasimme poikkeuksellisen paljon kausityöntekijöitä etätyöhön nopealla aikataululla. Olimme tänäkin vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa sijoituimme pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa sijalle 10. Autamme siis työelämän käänteissä myös vastuullisena työnantajana!

  ”Oon todella innoissani tästä työstä ja siitä, että oon osa näin mahtavaa tiimiä ja asiantuntijajoukkoa! On aivan mahtavaa päästä tekemään näin tärkeää työtä mitä me täällä YTK:lla tehdään ja varsinkin näin korona aikana on hienoa päästä auttamaan.”

  ”Vaikka itselleni tämä poikkeustilanne toi kesätyön, tiedän, että monilta se on vienyt työn joko kokonaan tai osittain. Minua motivoi tässä työssä eniten se tunne, kun saa hakemuksen käsiteltyä ja tietää, että jälleen yksi asiakas saa ehkä kovastikin odotetun päätöksen hakemukseensa.”

  YTK:n työntekijöitä pitämässä kylttiä, jossa lukee: Me kaikki olemme täällä teitä varten kaikissa työelämän käänteissä, pysykää terveinä!

  YTKlaiset kotitoimistoiltaan lähettävät terveiset jäsenistölle.