YTK on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

  #innostavimmat 2019 logo

  YTK sai helmikuussa 2020 upean tunnustuksen: olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. ”Suomen innostavimmat työpaikat” -tunnustus viestii, että panostamme toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla toistemme näkemyksiä. Olemme innostuneita, motivoituneita ja omistautuneita työskentelemään yhteisten päämäärien ja YTK:n jäsenmäärän kasvattamisen puolesta.

  Täällä YTKssa me välitämme jokaisesta jäsenestämme ja myös toisistamme. Nalle halaa naista.

  Pari faktaa ytklaisista

  • Meitä on noin 250 ja meidän tehtävämme on huolehtia jäsentemme työttömyysvakuutuksesta. Haluamme tehdä sen paremmin kuin kukaan muu ja vielä siten, että asiakkaalle jää palvelusta aina hyvä kokemus.
  • Työskentelemme Loimaalla ja Turussa, ja meillä on työpiste myös Helsingissä.
  • Meillä on töissä äiti ja tytär, mies ja vaimo, useita parhaita ystäviä, äiti ja sen lapsen kummitäti sekä lähes 30 vuotta meillä työskennelleitä.
  • Melkein puolella on koiria
  • Teemme työpaikalla työn lisäksi palapelejä, käytämme villasukkia, käymme hieronnassa, tykyilemme ja kokoonnumme kahveille
  • Meidän mielestä parasta YTK:lla on työkaverit!
  • Meillä koulutetaan ja kouluttaudutaan aktiivisesti. Jokainen meistä hoitaa oman osansa ja samalla meillä kaikilla on mahdollisuus kehittymiseen ja pitkälle vievään urapolkuun. Vaihtelua ja uutta sisältöä työhön saamme osallistumalla erilaisiin projekteihin ja työryhmiin.
  • Iso osa meistä työskentelee suoraan asiakkaiden kanssa. Palvelu- ja jäsenneuvojat ja etuuskäsittelijät huolehtivat siitä, että asiat saadaan ratkaistua nopeasti ja oikein neuvoin. Tämän lisäksi meillä on työntekijöitä, jotka ovat keskittyneet takaisinperintään tai muutoksenhakuasioihin. Toiminnan pyörittämisen tukena työskentelee esimiehiä ja valmennukseen erikoistuneita henkilöitä. Heidän tehtävänään on huolehtia työnjaosta ja osaamisen kehittämisestä.
  • Koko organisaation tukena ovat hallinnossa työskentelevät henkilöt, jotka ovat erikoistuneet hallintoon, talouteen, juridiikkaan, vastuullisuuteen, viestintään ja markkinointiin, henkilöstöasioihin, ICT-kehitykseen ja toimitilahuoltoon. Me olemme kaikki yhdessä vastuussa siitä, että YTK on Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa onnistuvat yli odotusten.
  • Me koemme työmme merkitykselliseksi. Omalla panoksellamme voimme vaikuttaa suoraan YTK:n suuntaan ja siihen, että asiakkaamme saavat jatkossa vieläkin parempaa palvelua.


  Kiinnostaako työ YTK:lla?

  Työttömyysturvan osaaja
  ​​​​​​​Koulutamme syksyn aikana lisää määräaikaisia työttömyysturvan osaajia. 

  Täältä pääset laittamaan avoimen hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, miksi haluat tulla juuri meille töihin ja millaista osaamista sinä meille toisit.

  Oikotien Vastuullinen kesätyö-logo.

  YTK tarjoaa tänäkin vuonna vastuullisia kesäduunipaikkoja.
  Haut näihin ovat jo päättyneet.