Töissä YTK:lla

  YTK:lla työskentelee monipuolinen joukko osaajia. Meidän tehtävämme on huolehtia jäsentemme työttömyysvakuutuksesta. Haluamme tehdä sen paremmin kuin kukaan muu ja vielä siten, että asiakkaalle jää palvelusta aina hyvä kokemus.

  Iso osa meistä työskentelee suoraan asiakkaiden kanssa. Palvelu- ja jäsenneuvojat ja etuuskäsittelijät huolehtivat siitä, että asiat saadaan ratkaistua nopeasti ja oikein neuvoin. Tämän lisäksi meillä on työntekijöitä, jotka ovat keskittyneet takaisinperintään tai muutoksenhakuasioihin. Toiminnan pyörittämisen tukena työskentelee esimiehiä ja valmennukseen erikoistuneita henkilöitä. Heidän tehtävänään on huolehtia työnjaosta ja osaamisen kehittämisestä.

  Koko organisaation tukena ovat hallinnossa työskentelevät henkilöt, jotka ovat erikoistuneet hallintoon, talouteen, juridiikkaan, vastuullisuuteen, viestintään ja markkinointiin, henkilöstöasioihin, ICT-kehitykseen ja toimitilahuoltoon. Me olemme kaikki yhdessä vastuussa siitä, että YTK on Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa onnistuvat yli odotusten.

  Jokainen meistä hoitaa oman osansa ja samalla meillä kaikilla on mahdollisuus kehittymiseen ja pitkälle vievään urapolkuun. Vaihtelua ja uutta sisältöä työhön saamme osallistumalla erilaisiin projekteihin ja työryhmiin. Me voimme omalla panoksellamme vaikuttaa suoraan YTK:n suuntaan ja siihen, että asiakkaamme saavat jatkossa vieläkin parempaa palvelua.


  Avoimet työpaikat

  Haemme viestintätiimiimme uutta työkaveria. Lähetä hakemus 24.1.2020 mennessä.

  Haemme kehitystiimiimme vahvistukseksi asiakkuudenhallinnan kehittäjää. Lähetä hakemus 29.1.2020 mennessä.

  Kiinnostaako työ YTK:lla?


  Tältä meillä näyttää

  Työskentelemme Loimaalla modernissa ja viihtyisässä ympäristössä. Toimitilamme uudistettiin vuonna 2016.

  Turun keskustaan avaamme etätyötoimiston helmikuussa 2019. Lisäksi käytössämme on etätyöpiste Helsingin Pasilassa.

  Inspiroivat
  neuvottelutilat

  Ergonomiset
  työpisteet

  Erilaisia
  työtiloja

  Raikas
  ympäristö

  Etätyöpiste
  siellä missä sinäkin

  Kauniit
  maisemat