Järjestelmiämme huolletaan tiistaina 19.9. klo 17.00-19.00. Huoltotoimenpiteiden aikana OmaYTK palvelu ei ole käytössä. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Liity jäseneksi

Jatkuva työsuhde on onni, muttei itsestäänselvyys. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta.

​​​​​​​Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. Täysjäsenenä saat meiltä tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

137

Täysjäsenyys

(11,45 €/kk)

Täysjäsenenä olet Yleinen työttömyyskassa YTK:n ja YTK-Yhdistyksen jäsen. Nämä jäsenyydet laskutetaan myös kahdessa osassa. Toinen niistä sisältää Yleinen työttömyyskassa YTK:n ja toinen YTK-Yhdistyksen vuosimaksun.

Huom! Työttömänä et voi liittyä.

Lue täältä tarkemmin, kuka voi liittyä jäseneksi tai
mitä jäsenen tulee ottaa huomioon.

Täysjäsenyys 137 € / vuosi

(118 € + 19 €)

Täysjäsenenä hankit itsellesi nopean ja mutkattoman ansioturvan ja saat käyttöösi kaikki työelämään sekä vapaa-aikaan liittyvät jäsenedut.
Katso täysjäsenen edut 

Ansioturva

Oikeusturvavakuutus

Oikeudellinen
työsuhdeneuvonta

Vapaa-ajan
tapaturmavakuutus

Työhaun tuki

Muut edut

118

Kassajäsenyys

Kassajäsenenä kuulut ainoastaan ansioturvan piiriin. YTK:n työttömyyskassaan kuuluu jo lähes 400 000 palkansaajaa kaikilta aloilta.

19

Kassajäsenestä täysjäseneksi

Kuulutko jo YTK:n työttömyyskassaan? Ota YTK-Yhdistyksen tarjoama täysjäsenen lisäturva ja jäsenpalvelut käyttöösi vain 19 €:lla vuodessa!

Jos et vielä ole työttömyyskassan jäsen, valitse täysjäsenen lomake.

Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivästä, kun jäsenhakemuksesi saapuu meille. Jäsenyytesi varmistamiseksi sinun tulee maksaa jäsenmaksusi, josta saat laskun noin viikon kuluessa liittymisestä.

Huom! Työttömänä et voi liittyä työttömyyskassaan.

Lue täältä tarkemmin, kuka voi liittyä jäseneksi tai mitä jäsenen tulee ottaa huomioon.